Courgettes met Chavroux® mosselen natuur met cider, sausje met cirtoen en gember

Bereiding

Courgettes met Chavroux®

1/ Spoel de courgettes en snij er 4 plakken van 1 cm dikte uit.

2/ Gaar ze 1 min in gezouten kokend water, laat ze meteen in koud water schrikken en laat ze dan uitlekken op een keukendoek.

3/ Snij er met een uitsteekring het centrale deel uit.

4/ Meng de in kleine blokjes gesneden appel met de bieslook, het kerriepoeder en de Chavroux®.

5/ Leg de plakjes courgette in 4 diepe borden, gebruik een spuitzak om de plakjes in het midden op te vullen met de Chavroux® bereiding.

 

Mosselen natuur

1/ Stoof in een kookpot de sjalot en de look in olijfolie op zacht vuur. Voeg de mosselen toe, de peterselie, de cider en peper.

2/ Kook onder deksel gedurende 30-40 sec (de mosselen moeten open staan).

3/ Zeef het kookvocht, haal de mosselen uit hun schelp en zet ze koud weg.

 

De saus

1/ Doe het brood, het citroensap, de suiker, de olijfolie en de geraspte gember bij het kookvocht van de mosselen.

2/ Mix en giet door een zeef.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *