Cupcakes met Carré Frais®, rauwe ham en courgettes

Cup cake carre frais jambon cru courgettes

Bereiding

  1. Voor de crème van Carré fFais : klop 150 g Carré Frais met de lichte room tot een schuimig mengsel. Zet koel weg.
  2. Meng in een grote kom : de bloem, het bakpoeder, de geraspte courgette en de in reepjes gesneden ham. Voeg dan de losgeklopte eieren toe, 150 g Carré Frais en de olie. Meng.
  3. Vul de cupcakevormpjes voor ¾ met dit beslag en laat ze in de oven op 180°C bakken gedurende 20 minuten (15 minuten voor mini cupcakes)
  4. Laat de cupcakes afkoelen en versier ze met de koele crème (gaat het best met een spuitzak), serveer meteen.

Tip : Varieer met de ingrediënten volgens eigen smaak : gedroogde tomaten, tonijn, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *