Frisse taboulé met Caprice des Dieux®

Bereiding

1)    Kook de tarwekorrels in gezouten kokend water volgens de aanwijzingen op de verpakking, giet af en spoel onder koud stromend water. Doe ze dan in een grote kom.

2)    Snij de tomaten in blokjes, verwijder de pitjes niet. Doe ze, met de pitjes en het vrijgekomen sap, bij in de kom.

3)    Schil en snij de halve komkommer in de lengte in twee, gebruik een lepeltje om de zaadjes te verwijderen. Snij het vruchtvlees in kleine blokjes. Doe ze bij in de kom.

4)    Dep de gemarineerde tomaten droog en snij ze fijn. Voeg ze ook toe.

5)    Haal de blaadjes van de takjes verse kruiden, snipper ze fijn (of hak ze met de mixer, maar niet te lang, anders wordt het een papje). Doe ze bij in de kom en meng alles goed.

6)    Meng in een kommetje de olijfolie met het citroen- en tomatensap.Kruid met peper en giet op de taboulé.

7)    Snij de Caprice des Dieux® in blokjes (maak je mes nat, dit werkt makkelijker). Schik ze op de taboulé en serveer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *