Gebakken jonge wortelen, St Môret® met kruiden “vers van de markt”

Dossier_RP_St_Myret_Chavroux_printemps_yty_2014-5_1

Bereiding

Klop de mascarpone krachtig los in een kom, voeg de St Môret® toe, de komijn en de gehakte of versnipperde verse kruiden. Zet opzij.

 

Was, schil en snij de wortelen in de lengte in 2. Verwarm de olijfolie en de boter in een stoofpot, voeg de wortelen toe, de look, de takjes tijm, rozemarijn en salie, peper en zout. Laat zachtjes onder deksel stoven gedurende 20 minuten tot de wortelen zacht zijn.

 

Verdeel de wortelen over de borden, werk af met een quenelle van de St Môret®, enkele blaadjes rucola en geraspte sinaasappelschil.

 

Cyril Haberland chef étoilé

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *