
Kaas en thee: Le Rustique Brie de Caractère met Ceylonthee met rozen
Ontdek een lichte en gastronomische combinatie van Le Rustique Brie de Caractère met Ceylonthee met rozen. Zwarte Ceylonthee met rozen. Bereid met een dosering van 15 g/liter zwak gemineraliseerd water op 95 °C gedurende 3′. Bovenstaande bereiding brengt een heldere, donkerbruine thee voort met de zachte geur van rozen en vanille. De aanval in de mond

Kaas en thee: St Môret met Genmaïcha-thee
Ontdek een lichte en gastronomische combinatie van St Môret en Genmaïcha-thee. Groene thee uit Japan, vermengd met geroosterde volkorenrijst. Bereid met een dosering van 15 g/liter zwak gemineraliseerd water op 85 °C gedurende 2’30. De geur van de kruidenthee trekt het bitter-branderige register van geroosterde granen en cichorei en het tegelijk groene en milde plantaardige register

Kaas en thee: Camembert Le Rustique met Anji Bai Cha-thee
Ontdek een lichte en gastronomische combinatie van Camembert Le Rustique met Anji Bai Cha-thee Groene thee uit China. Bereid met een dosering van 15 g/liter zwak gemineraliseerd water op 80 °C gedurende 2’30. Tegen een zachte achtergrond ontwikkelt deze thee in de mond geroosterde toetsen van ui en hazelnoten en laat hij een bijna zoet spoor

Kaas en thee: Chavroux Piramide met Darjeeling-lentethee
Ontdek een lichte en gastronomische combinatie van Chavroux Piramide met Darjeeling-lentethee. Darjeelingthee uit de eerste oogst van het jaar. Behoort tot de familie van de geoxideerde thee (zwart), hoewel heel licht. Bereid met een dosering van 15 g/liter zwak gemineraliseerd water op 90 °C gedurende 3’. De eerste slok thee vormt in de mond een houtachtige,

Kaas en thee: Caprice des Dieux met witte lavendelthee
Ontdek een lichte en gastronomische combinatie van Caprice des Dieux en witte lavendelthee. Witte Chinese thee met lavendel uit de Provence. Bereid met een dosering van 15 g/liter zwak gemineraliseerd water op 75 °C gedurende 3’. Na een slok van deze thee onthult Caprice des Dieux zijn bittere en zure gisttoetsen tegen de achtergrond van een

Kaas en thee: Chaumes met Keemun-thee
Ontdek een lichte en gastronomische combinatie van Chaumes met Keemun-thee. Zwarte thee uit China. Bereid met een dosering van 15 g/liter zwak gemineraliseerd water op 95 °C gedurende 3′. In de mond is de textuur van deze thee fluweelachtig, zijn de tannines soepel, met de dierlijke accenten van leder en de geroosterde toetsen van cacao. Zodra

Kaas en thee: Saint Agur met groene jasmijnthee
Ontdek een lichte en gastronomische combinatie van Saint Agur met groene jasmijnthee. Groene thee uit China, natuurlijk geparfumeerd met jasmijnbloemen. Bereid met een dosering van 15 g/liter zwak gemineraliseerd water op 80 °C gedurende 3’. In de mond is deze thee zacht evenwichtig, licht wrang en soepel met bloemrijke toetsen van jasmijn en zoete accenten van honing,

Passendale, een unieke kaas
Passendale, een unieke kaas … Onze kaas is een echt artisanaal product. De bollen Passendale worden opgehangen in linnen kaasdoeken, waardoor ze hun unieke vorm en textuur krijgen. De korst is natuurlijk en dus ook eetbaar. 100% Belgisch product. Passendale beschikt over meer dan 85 jaar kaasknowhow. Waarom is Passendale goed voor ieders gezondheid? Het

Passendale & Pasen
Wanneer we aan Pasen denken, flitsen vooral de chocoladen eitjes in onze gedachten voorbij. Pasen is echter voor velen ook het moment om samen te zijn met familie en/of vrienden. Samen met Passendale bedacht ik een leuke manier om dit moment van samen zijn te vieren. Weliswaar zonder chocolade maar vooral met héél veel lekkere

Le Rustique: Engagement
Gepassioneerde professionals Het hele jaar door waken de melkproducenten over de gezondheid van hun koeien door heel regelmatig hun voer en welzijn te controleren. Een kwestie van vertrouwen De boerderijen van de melkproducenten met wie we samenwerken, tellen elk zo’n 50 à 70 melkkoeien. Het gaat dus om een productie op mensenmaat. Op die manier