I Love Cheese

Boterham met Passendale Lightesse en komkommer met yoghurt

Boterham met Passendale Lightesse en komkommer met yoghurt

Boterham met Passendale Lightesse en komkommer met yoghurt een picknick Gemiddeld budget Ingrediënten
  • Passendale Lightesse 4 sneetjes
  • Komkommer 2
  • Bosje radijzen 2
  • Pijnboompitten 2 eetlepel
  • Granaatappel 2
  • Olijfolie 2 eetlepel
  • Citroen 2
  • Yoghurt light 2 potje
  • Zout/peper
1. Snij de komkommer in de lengte in dunne plakjes.
2. Spreid de plakjes komkommer uit en leg er de dunne plakjes Passendale Lightesse op, opgerold en in plakjes van 1 cm gesneden.
3. Vermeng de yoghurt, het zout, de peper, het citroensap en de olijfolie in een kom.
4. Bestrijk het brood met de yoghurtmix en beleg met de plakjes komkommer en Passendale Lightesse.
5. Bestrooi met granaatappelpitten en pijnboompitten.
6. Werk af met schijfjes radijs.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Boterham met Passendale Lightesse en komkommer met yoghurt

Voorbereiding

  1. Snij de komkommer in de lengte in dunne plakjes.
  2. Spreid de plakjes komkommer uit en leg er de dunne plakjes Passendale Lightesse op, opgerold en in plakjes van 1 cm gesneden.
  3. Vermeng de yoghurt, het zout, de peper, het citroensap en de olijfolie in een kom.
  4. Bestrijk het brood met de yoghurtmix en beleg met de plakjes komkommer en Passendale Lightesse.
  5. Bestrooi met granaatappelpitten en pijnboompitten.
  6. Werk af met schijfjes radijs.

Dit recept is een creatie van ​sterrenchef ​David Martin.