I Love Cheese

Brioche- sandwiches met Caprice des Dieux

Brioche- sandwiches met Caprice des Dieux

Brioche- sandwiches met Caprice des Dieux een picknick Gemiddeld budget Ingrediënten
  • Caprice des Dieux 1
  • briochebroodjes 4
  • Cœur de bœuf tomaten 2
  • Handvol raketsla 1
  • Enkele ontpitte, zwarte olijven
1. Snij de tomaten in fijne plakjes. Spoel en zwier de raketsla droog. Snij de olijven in ringetjes.
2. Snij de Caprice des Dieux in mooie, niet al te fijne plakjes.
3. Snij de briochebroodjes horizontaal nét niet doormidden zodat de helften nog aan elkaar vastzitten. Beleg ze eerst met plakjes tomaten, dan met raketsla, leg er plakjes Caprice des Dieux bovenop en eindig met ringetjes olijven.
Voorbereidingstijd : Kooktijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Brioche- sandwiches met Caprice des Dieux


Briochebroodjes met plakjes Caprice des Dieux... voor wie houdt van zacht en smeuïg.

Voorbereiding

  1. Snij de tomaten in fijne plakjes. Spoel en zwier de raketsla droog. Snij de olijven in ringetjes.
  2. Snij de Caprice des Dieux in mooie, niet al te fijne plakjes.
  3. Snij de briochebroodjes horizontaal nét niet doormidden zodat de helften nog aan elkaar vastzitten. Beleg ze eerst met plakjes tomaten, dan met raketsla, leg er plakjes Caprice des Dieux bovenop en eindig met ringetjes olijven.

Tip:

Hou je van oosterse smaken, vervang de olijven dan door in ringen gesneden witte of rode ui en de raketsla door blaadjes verse munt.