Pulled bread met Passendale
Serveertip: Zet het brood op tafel en laat iedereen er stukken uit plukken of dien op met verse soep of als origineel idee op de brunchtafel. Wil je indruk maken op de vrienden? Bereid het brood op de barbecue.
Dit gerecht werd gerealiseerd door foodblogger Dagny Ros.
Kaas gebruikt
Pickup Points
Ingrediënten lijst
4 pers
- Voorbereiding : 10min
- Cuisson : 30min
- Kaasmoment : een aperitief
- Kosten : Gemiddeld budget
-
- Groot rond brood (rogge of zuurdesem) niet gesneden 1
- Passendale> Fruitig sneetjes 1 pakje
- Passendale Classic bloc 1 pakje
- Balade smeerboter
- Dagelijkse roomboter van Balade (om te bakken)
- Enkele takjes verse tijm
- honing 1 el
- Pecannoten grof gehakt 2 handjes
- Parmaham (voor de vegetariërs zonder) 3 sneden
- Veenbessen 1 handvol