I Love Cheese

Saus van Camembert Le Rustique

Saus van Camembert Le Rustique

Saus van Camembert Le Rustique een hoofdgerecht Budgetvriendelijk Ingrediënten
  • camembert Le Rustique 100 g
  • verse room 10 cl
  • sel 1 snufje
  • peper 1 snufje
  • ui
  • boter 15 gr
  • salie 1 snufje
1. Stoof de fijngehakte ui in boter op een hoog vuur.
2. Voeg de room en de in blokjes gesneden Camembert Le Rustique toe, met korst, en laat dit smelten op een zacht vuur.
3. Kruid met peper en zout en voeg de salie toe.
4. Mix, laat nog enkele seconden doorwarmen en dien onmiddellijk op.
Voorbereidingstijd : Kooktijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Saus van Camembert Le Rustique

Voorbereiding

  1. Stoof de fijngehakte ui in boter op een hoog vuur.
  2. Voeg de room en de in blokjes gesneden Camembert Le Rustique toe, met korst, en laat dit smelten op een zacht vuur.
  3. Kruid met peper en zout en voeg de salie toe.
  4. Mix, laat nog enkele seconden doorwarmen en dien onmiddellijk op.
  • Stoof de fijngehakte ui in boter op een hoog vuur.
  • Voeg de room en de in blokjes gesneden Camembert Le Rustique toe, met korst, en laat dit smelten op een zacht vuur.
  • Kruid met peper en zout en voeg de salie toe.
  • Mix, laat nog enkele seconden doorwarmen en dien onmiddellijk op.