I Love Cheese

Zandkoekje met Passendale Caractère voor het aperitief

Zandkoekje met Passendale Caractère voor het aperitief

Zandkoekje met Passendale Caractère voor het aperitief een aperitief Gemiddeld budget Ingrediënten
  • Gemalen amandelen 100 g
  • Suiker 40 g
  • Zout 12 g
  • Bloem 380 g
  • Passendale Caractère in blok 300 g
  • Boter 320 g
  • Voor de vulling:
  • Plattekaas (natuur) 200 g
  • Olijfolie 4 eetlepels
  • Salie 2 bosjes
1. Verwarm de oven voor op 160 °C.
2. Maak de boter zacht.
3. Doe alle ingrediënten in een keukenrobot en mix goed.
4. Rol het deeg tot een worstje en snij dat in plakjes van 1 cm dik.
5. Bak ongeveer 7 min in de oven en laat afkoelen op een rooster.
6. Vul met behulp van een spuitzak met de verse kaas, die je vermengde met olijfolie en fijngehakte salie.
Voorbereidingstijd : Kooktijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Zandkoekje met Passendale Caractère voor het aperitief

Voorbereiding

  1. Verwarm de oven voor op 160 °C.
  2. Maak de boter zacht.
  3. Doe alle ingrediënten in een keukenrobot en mix goed.
  4. Rol het deeg tot een worstje en snij dat in plakjes van 1 cm dik.
  5. Bak ongeveer 7 min in de oven en laat afkoelen op een rooster.
  6. Vul met behulp van een spuitzak met de verse kaas, die je vermengde met olijfolie en fijngehakte salie.

Dit recept is een creatie van sterrenchef ​David Martin.