Bezig met laden
363 recepten gevonden
Penne à la carbonara met Chavroux
Charlin Ingrediënten- room 2 eetlepels
- spekblokjes 300 gr
- penne 500 gr
- Chavroux Piramide Natuur 2
- zout
- peterselie 2 eetleepel
2. Giet de saus over de al dente gekookte penne, kruid met een draai van de pepermolen en platte peterselie.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)
Penne à la carbonara met Chavroux
30 minutenQuiche met Chavroux en spekblokjes
Charlin Ingrediënten- Piramide Chavroux Natuur 1
- kruimeldeeg 1
- spekblokjes 300 gr
- eieren 3
- melk 15 cl
- boter 20 gr
- zout
- poivre du moulin
Quiche met Chavroux en spekblokjes
30 minutenGebakken Bûche Chavroux met roze peperbessen en karamel, gemengde salade
Charlin een hoofdgerecht Budgetvriendelijk Ingrediënten- zeezout
- peper
- mesclun 300 gr
- zout
- citroen 1
- courgette(s) 1
- boerenbrood 6 sneetjes
- roze peperbessen 10 gr
- basterdsuiker 50 gr
- Bûche Chavroux 2
- sherry azijn 1 cl
Gebakken Bûche Chavroux met roze peperbessen en karamel, gemengde salade
60 minutenBriochebroodjes met raclette Le Rustique
Charlin Ingrediënten- Raclette Le Rustique 180 g
- Brioche(s) 4 sneetjes
- Spekblokjes 150 gr
- Peterselie 4 eetlepels
Briochebroodjes met raclette Le Rustique
10 minutenCake met Saint Agur en gedroogde tomaten
Charlin Ingrediënten- Pijnboompitten 50 g
- Gedroogde tomaten in olie 20
- Melk 10 cl
- Zonnebloemolie 8 cl
- Bakpoeder 1 zakje
- Bloem 200 gr
- Eieren 3
- Saint Agur 200 gr
- zout
Cake met Saint Agur en gedroogde tomaten
10 minutenLekker hapje met Caprice des Dieux en bresaola
Charlin Ingrediënten- Caprice des Dieux 8 sneetjes
- Bresaola 8 sneetjes
- wortel 1
- vijgen 2
- rucola 1
- olijfolie
- wijnazijn 1 eetlepel
- bieslook 8 takjes
- zout
- peper
2. Meng de wortel in een kom met de rucola, de olie, de azijn, peper en zout.
3. Snij de vijgen in 8 stukken.
4. Leg de sneetjes bresaola op het werkvlak.
5. Leg er een beetje wortel en rucola op, dan een plakje Caprice des Dieux, een stukje vijg en nog een beetje wortel en rucola. Rol alles voorzichtig op en bind mooi samen met een takje bieslook.
6. Zet de hapjes in de koelkast tot je ze opdient.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)
Lekker hapje met Caprice des Dieux en bresaola
30 minutenSnoepje van Mini Caprice des Dieux met gekonfijte appel en komijn
Charlin een aperitief Ingrediënten- eiwit 1
- brickdeeg 4 stuks
- boter 25 gr
- honing 1 eetlepel
- komijn 1 theelepel
- appel 1
- Mini Caprice® 4 stuks
2. Stoof die 10 minuten in een pan met boter op een zacht vuurtje.
3. Voeg de honing en de komijn toe, laat nog 10 minuten stoven en laat dan afkoelen.
4. Verwarm de oven voor op 220? (th. 7/8).
5. Snij de Mini Caprice in de hoogte doormidden.
6. Snij de vellen brickdeeg in twee. Verdeel de gekonfijte appel over een helft van elk half vel brickdeeg. Leg er een halve Mini Caprice op en rol alles op in de vellen brickdeeg.
7. Smeer met een borsteltje een beetje eiwit op de randen om die vast te kleven. Steek een houten prikker in elk rolletje om een lolly te vormen.
8. Leg de rolletjes op een bakplaat bekleed met bakpapier en zet ze 8 tot 10 minuten in de oven. Haal uit de oven en serveer onmiddellijk.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)
Snoepje van Mini Caprice des Dieux met gekonfijte appel en komijn
30 minutenPannenkoekrolletjes met Caprice des Anges
Charlin Ingrediënten- sarrasin pannekoeken 4
- Caprice des Anges® 100 gr
- ham 4 sneetjes
- bieslook 4 eetlepels
- geraspte wortelen 150 gr
- sla 50 gr
- rucola 50 gr
- koriander 1 eetlepel
- citroensap
- olijfolie
2. Besmeer de sneetjes ham met Caprice des Anges en leg die in het midden van elke pannenkoek, samen met een blaadje sla. Verdeel er de wortelen en bieslooktakjes over.
3. Rol alles op. Rol op in plasticfolie. Zet minstens een uur in de koelkast.
4. Snij de rol vlak voor het opdienen in de vorm van loempia's of hapjes.
5. Steek een houten prikker in elk hapje.
6. Serveer met blaadjes rucola en citroenschijfjes.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)
Pannenkoekrolletjes met Caprice des Anges
80 minutenDubbele boterham met Caprice des Dieux
Charlin Ingrediënten- gele paprika 1
- ui 1
- aubergine 1
- courgette 1
- tomaat 1
- olijfolie
- honing 1 theelepel
- volkorenbrood 2 sneetjes
- Caprice des Dieux® 4 sneetjes
- Parmaham 1 sneetje
- gerookte eend magret 4 sneetjes
- balsamicoazijn
2. Rooster de sneden brood lichtjes, besmeer ze met de ratatouille, besprenkel met een scheutje balsamicoazijn. Beleg de ene boterham met ham en in driehoekjes gesneden Caprice en de andere met eendenfilet en in staafjes gesneden Caprice. Bestrooi met kruiden en peper.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)
Dubbele boterham met Caprice des Dieux
30 minutenWrap met En Cas de Caprice & garnalen
Charlin Budgetvriendelijk Ingrediënten- En Cas de Caprice 1
- Tortilla's Van Tarwebloem 4 blaatjes
- garnalen 16 stuks
- tomaten 2
- eikenbladsla 50 gr
- mayonnaise (of plattekaas) 4 eetlepels
- ketchup 2 eetlepels
- zout
- peper
2. Meng de mayonaise en de ketchup en besmeer de tortilla's met dit mengsel (je kunt de mayonaise ook vervangen door kwark).
3. Voeg de garnalen, de in dunne plakjes gesneden tomaten en de sla toe. Kruid met peper en zout en beleg dan met de plakjes En Cas de Caprice.
4. Rol de tortilla's op, zet ze vast met twee houten prikkers en snij ze dan in het midden door.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)
Wrap met En Cas de Caprice & garnalen
10 minutenQuinoasalade met geraspte radijsjes & En Cas de Caprice
Charlin Ingrediënten- En Cas de Caprice 1
- quinoa 100 gr
- roze radijzen 12 stukjes
- water 40 cl
- tomaat 1
- roze ui 1
- bieslook 2 eetlepels
- olijfolie
- sinaasappelsap 5 centilitre(s)
- ciderazijn 1 eetlepel
- zout
- peper
2. Voeg de olie, de azijn, het sinaasappelsap, zout, peper, de in blokjes gesneden tomaat en ui en de fijngehakte bieslook toe.
3. Meng en verdeel over 4 glaasjes.
4. Rasp de radijsjes en leg ze op de quinoa, samen met een plakje En Cas de Caprice.
5. Je kunt de glaasjes vlak voor het opdienen besprenkelen met wat olijfolie.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)
Quinoasalade met geraspte radijsjes & En Cas de Caprice
10 minutenHapjes van Mini Caprice met roze garnalen
Charlin een aperitief Ingrediënten- Mini Caprice des Dieux 4
- garnalen 12 stuks
- sesamzaadjes 100 gr
- koriandrer 4 eetlepels
- balsamicosaus 4 eetlepels
- prikkers 12
2. Wentel ze in de sesamzaadjes
3. Steek op elke prikker 1 garnaal, 1 stukje Mini Caprice en een blaadje koriander
4. Doe de balsamicosaus in een kommetje als dipsaus voor de hapjes.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)
Hapjes van Mini Caprice met roze garnalen
10 minutenRomige butternut- pompoensoep met hapjes van Petit Munster Le Rustique met hazelnoten en rozemarijn
Charlin Ingrediënten- rosemarijn 2 eetleepels
- hazelnootpoeder 150 gr
- eieren 2
- bloem 200 gr
- Petit Munster Le Rustique 1
- poedersuiker 20 gr
- groentebouillon
- room - licht 10 cl
- zout 50 gr
- butternutpompoensoep
- sjaloten 2
Romige butternut- pompoensoep met hapjes van Petit Munster Le Rustique met hazelnoten en rozemarijn
10 minutenBoterhammen met tomaat en Mini Caprice
Charlin een snack Ingrediënten- boerenbrood 4 sneetjes
- Mini-Caprice des Dieux 4
- tomaten 1
- knoflook 1
- Parmaham 20 sneetjes
- bieslook 1 eetlepel
- Olijfolie
- peper
2. Snij de Mini Caprice in plakjes en wentel ze in de bieslook.
3. Beleg het brood afwisselend met kaas en ham, besprenkel met een scheutje olijfolie en kruid met versgemalen peper.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)
Boterhammen met tomaat en Mini Caprice
10 minutenKwartjes Boursault met kruiden, mangochutney en vingertjes peperkoek
Charlin een snack Gemiddeld budget Ingrediënten- Boursault 1
- mangochutney 1 potje
- peperkoek 2 sneetje(s)
- fijngehakte bieslook 2 eetlepel(s)
- fijngehakte koriander 2 eetlepel(s)
- olijfolie
- boter 20 gramme(s)
Kwartjes Boursault met kruiden, mangochutney en vingertjes peperkoek
30 minutenGegratineerde bloemkool met raclette Le Rustique
Charlin een hoofdgerecht Ingrediënten- Bloemkool 1 kg
- Spekblokjes 200 gr
- Raclette Le Rustique® 8 sneetjes
- Boter 50 gr
- Maïzena 40 gr
- Melk 50 cl
- Nootmuskaat 1 snufje
- Zout
- Poivre