I Love Cheese

Laatste recept

Passadillas

  • 25min
  • Gemiddeld budget
Ontdek
Bezig met laden
363 recepten gevonden

Penne à la carbonara met Chavroux

Penne à la carbonara met Chavroux Ingrediënten
  • room 2 eetlepels
  • spekblokjes 300 gr
  • penne 500 gr
  • Chavroux Piramide Natuur 2
  • zout
  • peterselie 2 eetleepel
1. Bak 300 g spekblokjes op een matig vuur, voeg 2 piramides Chavroux en 2 eetlepels verse room toe en meng alles voorzichtig op het vuur tot een romige saus.
2. Giet de saus over de al dente gekookte penne, kruid met een draai van de pepermolen en platte peterselie.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Penne à la carbonara met Chavroux

30 minuten

Quiche met Chavroux en spekblokjes

Quiche met Chavroux en spekblokjes Ingrediënten
  • Piramide Chavroux Natuur 1
  • kruimeldeeg 1
  • spekblokjes 300 gr
  • eieren 3
  • melk 15 cl
  • boter 20 gr
  • zout
  • poivre du moulin
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Quiche met Chavroux en spekblokjes

30 minuten

Gebakken Bûche Chavroux met roze peperbessen en karamel, gemengde salade

Gebakken Bûche Chavroux met roze peperbessen en karamel, gemengde salade een hoofdgerecht Budgetvriendelijk Ingrediënten
  • zeezout
  • peper
  • mesclun 300 gr
  • zout
  • citroen 1
  • courgette(s) 1
  • boerenbrood 6 sneetjes
  • roze peperbessen 10 gr
  • basterdsuiker 50 gr
  • Bûche Chavroux 2
  • sherry azijn 1 cl
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Gebakken Bûche Chavroux met roze peperbessen en karamel, gemengde salade

60 minuten

Briochebroodjes met raclette Le Rustique

Briochebroodjes met raclette Le Rustique Ingrediënten
  • Raclette Le Rustique 180 g
  • Brioche(s) 4 sneetjes
  • Spekblokjes 150 gr
  • Peterselie 4 eetlepels
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Briochebroodjes met raclette Le Rustique

10 minuten

Cake met Saint Agur en gedroogde tomaten

Cake met Saint Agur en gedroogde tomaten Ingrediënten
  • Pijnboompitten 50 g
  • Gedroogde tomaten in olie 20
  • Melk 10 cl
  • Zonnebloemolie 8 cl
  • Bakpoeder 1 zakje
  • Bloem 200 gr
  • Eieren 3
  • Saint Agur 200 gr
  • zout
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Cake met Saint Agur en gedroogde tomaten

10 minuten

Lekker hapje met Caprice des Dieux en bresaola

Lekker hapje met Caprice des Dieux en bresaola Ingrediënten
  • Caprice des Dieux 8 sneetjes
  • Bresaola 8 sneetjes
  • wortel 1
  • vijgen 2
  • rucola 1
  • olijfolie
  • wijnazijn 1 eetlepel
  • bieslook 8 takjes
  • zout
  • peper
1. Schil de wortel en snij hem in fijne julienne.
2. Meng de wortel in een kom met de rucola, de olie, de azijn, peper en zout.
3. Snij de vijgen in 8 stukken.
4. Leg de sneetjes bresaola op het werkvlak.
5. Leg er een beetje wortel en rucola op, dan een plakje Caprice des Dieux, een stukje vijg en nog een beetje wortel en rucola. Rol alles voorzichtig op en bind mooi samen met een takje bieslook.
6. Zet de hapjes in de koelkast tot je ze opdient.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Lekker hapje met Caprice des Dieux en bresaola

30 minuten

Snoepje van Mini Caprice des Dieux met gekonfijte appel en komijn

Snoepje van Mini Caprice des Dieux met gekonfijte appel en komijn een aperitief Ingrediënten
  • eiwit 1
  • brickdeeg 4 stuks
  • boter 25 gr
  • honing 1 eetlepel
  • komijn 1 theelepel
  • appel 1
  • Mini Caprice® 4 stuks
1. Schil de appel en snij in dunne schijfjes.
2. Stoof die 10 minuten in een pan met boter op een zacht vuurtje.
3. Voeg de honing en de komijn toe, laat nog 10 minuten stoven en laat dan afkoelen.
4. Verwarm de oven voor op 220? (th. 7/8).
5. Snij de Mini Caprice in de hoogte doormidden.
6. Snij de vellen brickdeeg in twee. Verdeel de gekonfijte appel over een helft van elk half vel brickdeeg. Leg er een halve Mini Caprice op en rol alles op in de vellen brickdeeg.
7. Smeer met een borsteltje een beetje eiwit op de randen om die vast te kleven. Steek een houten prikker in elk rolletje om een lolly te vormen.
8. Leg de rolletjes op een bakplaat bekleed met bakpapier en zet ze 8 tot 10 minuten in de oven. Haal uit de oven en serveer onmiddellijk.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Snoepje van Mini Caprice des Dieux met gekonfijte appel en komijn

30 minuten

Pannenkoekrolletjes met Caprice des Anges

Pannenkoekrolletjes met Caprice des Anges Ingrediënten
  • sarrasin pannekoeken 4
  • Caprice des Anges® 100 gr
  • ham 4 sneetjes
  • bieslook 4 eetlepels
  • geraspte wortelen 150 gr
  • sla 50 gr
  • rucola 50 gr
  • koriander 1 eetlepel
  • citroensap
  • olijfolie
1. Breng de wortelen op smaak met citroen, olijfolie en koriander. Kruid met peper en zout.
2. Besmeer de sneetjes ham met Caprice des Anges en leg die in het midden van elke pannenkoek, samen met een blaadje sla. Verdeel er de wortelen en bieslooktakjes over.
3. Rol alles op. Rol op in plasticfolie. Zet minstens een uur in de koelkast.
4. Snij de rol vlak voor het opdienen in de vorm van loempia's of hapjes.
5. Steek een houten prikker in elk hapje.
6. Serveer met blaadjes rucola en citroenschijfjes.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Pannenkoekrolletjes met Caprice des Anges

80 minuten

Dubbele boterham met Caprice des Dieux

Dubbele boterham met Caprice des Dieux Ingrediënten
  • gele paprika 1
  • ui 1
  • aubergine 1
  • courgette 1
  • tomaat 1
  • olijfolie
  • honing 1 theelepel
  • volkorenbrood 2 sneetjes
  • Caprice des Dieux® 4 sneetjes
  • Parmaham 1 sneetje
  • gerookte eend magret 4 sneetjes
  • balsamicoazijn
1. Maak de basisratatouille, schil de groenten en snij alles in blokjes. Stoof eerst de paprika in olijfolie, dan de ui, de aubergine, de courgette en de tomaat, kruid met zout, peper en honing en laat 30 minuten stoven.
2. Rooster de sneden brood lichtjes, besmeer ze met de ratatouille, besprenkel met een scheutje balsamicoazijn. Beleg de ene boterham met ham en in driehoekjes gesneden Caprice en de andere met eendenfilet en in staafjes gesneden Caprice. Bestrooi met kruiden en peper.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Dubbele boterham met Caprice des Dieux

30 minuten

Wrap met En Cas de Caprice & garnalen

Wrap met En Cas de Caprice & garnalen Budgetvriendelijk Ingrediënten
  • En Cas de Caprice 1
  • Tortilla's Van Tarwebloem 4 blaatjes
  • garnalen 16 stuks
  • tomaten 2
  • eikenbladsla 50 gr
  • mayonnaise (of plattekaas) 4 eetlepels
  • ketchup 2 eetlepels
  • zout
  • peper
1. Snij de En Cas de Caprice in dunne plakjes. Snij elk plakje doormidden.
2. Meng de mayonaise en de ketchup en besmeer de tortilla's met dit mengsel (je kunt de mayonaise ook vervangen door kwark).
3. Voeg de garnalen, de in dunne plakjes gesneden tomaten en de sla toe. Kruid met peper en zout en beleg dan met de plakjes En Cas de Caprice.
4. Rol de tortilla's op, zet ze vast met twee houten prikkers en snij ze dan in het midden door.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Wrap met En Cas de Caprice & garnalen

10 minuten

Quinoasalade met geraspte radijsjes & En Cas de Caprice

Quinoasalade met geraspte radijsjes & En Cas de Caprice Ingrediënten
  • En Cas de Caprice 1
  • quinoa 100 gr
  • roze radijzen 12 stukjes
  • water 40 cl
  • tomaat 1
  • roze ui 1
  • bieslook 2 eetlepels
  • olijfolie
  • sinaasappelsap 5 centilitre(s)
  • ciderazijn 1 eetlepel
  • zout
  • peper
1. Kook de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking gedurende zo'n 20 minuten, giet af en laat afkoelen.
2. Voeg de olie, de azijn, het sinaasappelsap, zout, peper, de in blokjes gesneden tomaat en ui en de fijngehakte bieslook toe.
3. Meng en verdeel over 4 glaasjes.
4. Rasp de radijsjes en leg ze op de quinoa, samen met een plakje En Cas de Caprice.
5. Je kunt de glaasjes vlak voor het opdienen besprenkelen met wat olijfolie.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Quinoasalade met geraspte radijsjes & En Cas de Caprice

10 minuten

Hapjes van Mini Caprice met roze garnalen

Hapjes van Mini Caprice met roze garnalen een aperitief Ingrediënten
  • Mini Caprice des Dieux 4
  • garnalen 12 stuks
  • sesamzaadjes 100 gr
  • koriandrer 4 eetlepels
  • balsamicosaus 4 eetlepels
  • prikkers 12
1. Snij de Mini Caprice in bijtklare hapjes.
2. Wentel ze in de sesamzaadjes
3. Steek op elke prikker 1 garnaal, 1 stukje Mini Caprice en een blaadje koriander
4. Doe de balsamicosaus in een kommetje als dipsaus voor de hapjes.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Hapjes van Mini Caprice met roze garnalen

10 minuten

Romige butternut- pompoensoep met hapjes van Petit Munster Le Rustique met hazelnoten en rozemarijn

Romige butternut- pompoensoep met hapjes van Petit Munster Le Rustique met hazelnoten en rozemarijn Ingrediënten
  • rosemarijn 2 eetleepels
  • hazelnootpoeder 150 gr
  • eieren 2
  • bloem 200 gr
  • Petit Munster Le Rustique 1
  • poedersuiker 20 gr
  • groentebouillon
  • room - licht 10 cl
  • zout 50 gr
  • butternutpompoensoep
  • sjaloten 2
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Romige butternut- pompoensoep met hapjes van Petit Munster Le Rustique met hazelnoten en rozemarijn

10 minuten

Boterhammen met tomaat en Mini Caprice

Boterhammen met tomaat en Mini Caprice een snack Ingrediënten
  • boerenbrood 4 sneetjes
  • Mini-Caprice des Dieux 4
  • tomaten 1
  • knoflook 1
  • Parmaham 20 sneetjes
  • bieslook 1 eetlepel
  • Olijfolie
  • peper
1. Wrijf de sneden brood lichtjes in met knoflook en verdeel er de gehakte tomaten over.
2. Snij de Mini Caprice in plakjes en wentel ze in de bieslook.
3. Beleg het brood afwisselend met kaas en ham, besprenkel met een scheutje olijfolie en kruid met versgemalen peper.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Boterhammen met tomaat en Mini Caprice

10 minuten

Kwartjes Boursault met kruiden, mangochutney en vingertjes peperkoek

Kwartjes Boursault met kruiden, mangochutney en vingertjes peperkoek een snack Gemiddeld budget Ingrediënten
  • Boursault 1
  • mangochutney 1 potje
  • peperkoek 2 sneetje(s)
  • fijngehakte bieslook 2 eetlepel(s)
  • fijngehakte koriander 2 eetlepel(s)
  • olijfolie
  • boter 20 gramme(s)
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Kwartjes Boursault met kruiden, mangochutney en vingertjes peperkoek

30 minuten

Gegratineerde bloemkool met raclette Le Rustique

Gegratineerde bloemkool met raclette Le Rustique een hoofdgerecht Ingrediënten
  • Bloemkool 1 kg
  • Spekblokjes 200 gr
  • Raclette Le Rustique® 8 sneetjes
  • Boter 50 gr
  • Maïzena 40 gr
  • Melk 50 cl
  • Nootmuskaat 1 snufje
  • Zout
  • Poivre
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Gegratineerde bloemkool met raclette Le Rustique

30 minuten