I Love Cheese

Laatste recept

Passadillas

  • 25min
  • Gemiddeld budget
Ontdek
Bezig met laden
363 recepten gevonden

Dieprode carpaccio met Caprice des Dieux

Dieprode carpaccio met Caprice des Dieux Ingrediënten
  • Caprice des Dieux 1
  • rode bieten 2
  • balsamicoazijn 2 eetlepels
  • olijfolie
  • treviso sla 100 gr
  • ongezouten pistachenoten 40 gr
  • zout
  • peper
1. Snij de harde uiteinden van de bieten en snij ze dan in heel dunne plakjes.
2. Leg de plakjes biet op 4 grote borden en laat ze lichtjes overlappen. Meng intussen de balsamicoazijn met de olijfolie en kruid met peper en zout. Besprenkel de bietencarpaccio met deze vinaigrette, dek af en zet 30 minuten in de koelkast.
3. Snij vlak voor het opdienen de Caprice des Dieux in dunne schijfjes. Was en droog de rode sla. Hak de pistachenoten grof en rooster ze 1 minuut op een hoog vuur in een pan met antiaanbaklaag zonder vetstof.
4. Bestrooi de carpaccio met geroosterde pistachenoten. Leg de plakjes Caprice des Dieux en de rode sla op de borden, kruid met een draai van de pepermolen en dien onmiddellijk op.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Dieprode carpaccio met Caprice des Dieux

10 minuten

Pasta carbonara met Grana Padano Riserva Giovanni Ferrari

Pasta carbonara met Grana Padano Riserva Giovanni Ferrari Budgetvriendelijk Ingrediënten
  • gerookte spekblokjes 120 gr
  • Grana Padano Riserva Giovanni Ferrari® 60 gr
  • bieslook 2 eetlepels
  • ui 1
  • verse room 30 cl
  • eieren 2 unité(s)
  • Spaghetti 200 gr
  • zout
  • poivre
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Pasta carbonara met Grana Padano Riserva Giovanni Ferrari

10 minuten

Boterham met champignons, pancetta en Saint Agur

Boterham met champignons, pancetta en Saint Agur Ingrediënten
  • boerenbrood 4 sneetjes
  • pancetta 4 sneetjes
  • Saint Agur® 125 gr
  • knoflookteentje 1
  • verse room 20 cl
  • boter 15 gr
  • sjalot 1
  • champignon(s) de Paris 600 gr
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Boterham met champignons, pancetta en Saint Agur

30 minuten

Quiche met spinazie en Chavroux

Quiche met spinazie en Chavroux Ingrediënten
  • verse spinazie 500 gr
  • boter 20 gr
  • Chavroux Piramide Natuur 1
  • oeuf(s) 3 unité(s)
  • pâte brisée 1 unité(s)
  • sel 1
  • muskaatnoot 1
  • peper 1
1. Bereid de spinazie.
2. Smelt de boter in een pan, voeg de spinazie toe laat 8 minuten stoven. Laat de spinazie daarna afkoelen in een zeef om alle vocht te laten weglopen en hak hem grof.
3. Klop de eieren en de Chavroux op in een kom. Voeg de spinazie toe. Kruid met peper, zout en muskaatnoot.
4. Verdeel de vulling over het deeg en bak 30 minuten in de oven.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Quiche met spinazie en Chavroux

30 minuten

Penne op Siciliaanse wijze met camembert Coeur de Lion

Penne op Siciliaanse wijze met camembert Coeur de Lion Budgetvriendelijk Ingrediënten
  • Camembert Cœur de Lion
  • Penne 400 gr
  • Tonijn 250 gr
  • Zongedroogde tomaten in olie 100 gr
  • Zwarte olijven zonder pit 100 gr
  • Olijfolie
  • Vinaigre balsamique 1 eetlepel
  • Basilicum 1 bosje
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Penne op Siciliaanse wijze met camembert Coeur de Lion

10 minuten

Potje met foie gras en St Môret

Potje met foie gras en St Môret Ingrediënten
  • foie gras gekookt 150 g
  • Saint-Môret® 150 gr
  • kokosmelk 20 cl
  • kokospoeder 1 eetlepel
  • boerenbrood 25 sneetjes
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Potje met foie gras en St Môret

30 minuten

Roereieren met Boursault

Roereieren met Boursault Ingrediënten
  • brood multi granen 8 sneetjes
  • spek 8 sneetjes
  • Boursault 100 gr
  • bieslook 1 bosje
  • boter 30 gr
  • muskaatnoot 1 snufje
  • peper
  • sel
  • verse room 5 cl
  • eieren 8
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Roereieren met Boursault

30 minuten

een aperitief Ingrediënten
  • En Cas de Caprice 1
  • pignons de pin 1 eetlepel
  • pesto 2 theelepels
  • grisonvlees 5 sneetjes
  • romarin 1 bosje
1. Snij de En Cas de Caprice in dunne plakjes, twee keer dunner dan de breedte aangegeven door de lijn op de verpakking, en snij elk plakje in twee.
2. Snij de lapjes grisonvlees in driehoekjes.
3. Besmeer de halve plakjes En Cas de Caprice met pesto, voeg enkele pijnboompitten toe en rol ze in een driehoekje grisonvlees.
4. Zet de hapjes vast met houten prikkers en leg ze op mooie serveerlepeltjes.
5. Versier met takjes rozemarijn.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

10 minuten

Minikomkommer gevuld met Caprice des Anges

Minikomkommer gevuld met Caprice des Anges Ingrediënten
  • olijfolie
  • tarwegriesmeel 2 eetlepels
  • blanke rozijnen 30 gr
  • roze radijzin 4 theelepels
  • minikomkommers 2
  • Caprice des Anges 80 gr
  • fleur de sel
1. Doe het tarwegries in een kom met de olijfolie, een snuifje fleur de sel en peper.
2. Giet er 5 cl heet water over en laat opzwellen.
3. Maak de radijsjes schoon en snij ze in blokjes, hak de rozijnen grof.
4. Was de komkommers en snij ze in de lengte doormidden.
5. Hol ze voorzichtig uit met een lepeltje.
6. Meng het tarwegries met de blokjes radijs en de rozijnen.
7. Vul de komkommers met dit mengsel en leg er kleine blokjes Caprices des Anges bovenop.
8. Bestrooi met fleur de sel en eventueel enkele blaadjes rucola, en dien onmiddellijk op.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Minikomkommer gevuld met Caprice des Anges

30 minuten

Quenelles van Chavroux-mousse met rode vruchtencoulis

Quenelles van Chavroux-mousse met rode vruchtencoulis Ingrediënten
  • citroenmelisse 4
  • citroenschil rasp 2 theelepels
  • citroensap
  • rodevruchten 300 gr
  • Piramide Chavroux® 1
  • meelsuiker 100 gr
  • eigeel 1
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Quenelles van Chavroux-mousse met rode vruchtencoulis

10 minuten

Glaasjes met Chavroux en tomatentartaar

Glaasjes met Chavroux en tomatentartaar een hoofdgerecht Ingrediënten
  • Piramide Chavroux Natuur 50 g
  • vloeibare room 20 gr
  • tomaten 2
  • augurken 2
  • uien 1 unité(s)
  • zwarte olijven zonder pit 10
  • peterselie 1 eetlepel
  • olijfolie
  • zout
  • peper
  • rucola 100 gr
1. Prak de Chavroux met een vork en meng hem met de room tot een schuimig mengsel. Schep dit op de bodem van de glaasjes.
2. Ontvel en ontpit de tomaten, snij het vruchtvlees in blokjes en meng die onder de fijngehakte augurken en een scheutje olijfolie. Kruid met peper en zout.
3. Laat eventjes marineren en schep dan in de glaasjes zonder het tomatensap.
4. Versier met een takje dille.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Glaasjes met Chavroux en tomatentartaar

30 minuten

Pompoentaart met St Albray

Pompoentaart met St Albray Ingrediënten
  • pâtes feuilletée(s) préétalée(s) 1
  • potiron 1 kilogramme(s)
  • Saint Albray 150 gramme(s)
  • olives noires dénoyautées 10 unité(s)
  • muscade râpée 1 pincée(s)
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Pompoentaart met St Albray

30 minuten

Snijbietentaart met Grana Padano Riserva Giovanni Ferrari

Snijbietentaart met Grana Padano Riserva Giovanni Ferrari een hoofdgerecht Ingrediënten
  • snijbiet 1 kg
  • ui 1
  • olijfolie
  • zout
  • peper
  • eieren 2
  • basilicum 2 eetlepel
  • verse room 4 eetlepels
  • bloem 1 eetlepels
  • Grana Padano Riserva Giovanni Ferrari® 200 gr
  • blokjes ham 75 gr
  • kipfilets 160 gr
  • tomaat 1
  • deegblad 1
1. Snij het wit en het groen van de snijbieten in stukjes.
2. Stoof het wit samen met de ui 10 minuten in een pan met een scheutje olijfolie. Voeg het groen toe, kruid met zout en peper en laat nog 10 minuten stoven.Laat goed uitlekken. Klop de eieren samen met de room los in een kom, voeg de gezeefde bloem toe, 40g Grana Padano Riserva Giovanni Ferrari, het basilicum, de ham en de in stukjes gesneden kipfilet.
3. Voeg 50g geraspte kaas Grana Padano Riserva Giovanni Ferrari toe en zet aan de kant. Snij de rest van de kaas in blokjes en voeg die bij het mengsel. Meng alles goed. Voeg de lauwe snijbiet toe.
4. Beleg de vorm met het deeg en giet daar de vulling in. Snij de tomaat in 10 dunne plakjes. Verdeel die over de taart, kruid met peper en bestrooi met de geraspte kaas Grana Padano Riserva Giovanni Ferrari. Bak 45 tot 50 minuten op 200°C.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Snijbietentaart met Grana Padano Riserva Giovanni Ferrari

30 minuten

Lasagne bolognaise met Gran Padano Riserva Giovanni Ferrari

Lasagne bolognaise met Gran Padano Riserva Giovanni Ferrari Ingrediënten
  • lasagnevellen 10
  • gehakt vlees 600 gr
  • gepelde tomaten 800 gr
  • Gran Padano Riserva Giovanni Ferrari® 80 gr
  • uien 4
  • knoflook 2
  • selderij 1 tak
  • wortelen 2
  • peterselie 2 eetlepels
1. Snipper de uien, plet het knoflookteentje en hak de wortelen en de selder fijn. Stoof de uien en de knoflook in een beetje olijfolie. Voeg de groenten toe. Voeg dan het vlees toe en laat alles bakken.
2. Voeg de tomaten in blik, 4 eetlepels water en de kruiden toe. Kruid met peper en zout en laat sudderen op een zacht vuur.
3. Maak de bechamelsaus.
4. Bouw de lasagne op in een ovenschaal: leg een laag lasagnevellen, een laag vlees, een beetje bechamelsaus en Gran Padano Riserva Giovanni Ferrari. Herhaal dit en eindig met de geraspte kaas zodat de lasagne een gratinlaagje krijgt.
5. Zet 40 minuten in de oven op 180?.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Lasagne bolognaise met Gran Padano Riserva Giovanni Ferrari

30 minuten

Schelpen met St Môret en Chorizo

Schelpen met St Môret en Chorizo Gemiddeld budget Ingrediënten
  • Saint-Môret 150 g
  • Chorizo 20 sneetjes
  • Sint-jakobsvruchten 5 stuukjes
  • Granaatappel
  • Olijfolie
  • Zout
1. Droog de chorizo 4 tot 5 minuten in de oven op 180°.
2. Snij de sint-jakobsvruchten in de breedte doormidden en bak ze bruin op een zacht vuurtje in een pan met een scheutje olijfolie.
3. Dresseer het bord door een halve sint-jakobsvrucht op een eerste plakje chorizo te leggen.
4. Bedek dit met een koffielepel St Môret en granaatappelzaadjes. Leg er een tweede plakje chorizo op om de schelp te vormen.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Schelpen met St Môret en Chorizo

30 minuten

Mediterrane brochettes met frisse St Môret Apérifrais

Mediterrane brochettes met frisse St Môret Apérifrais een aperitief Ingrediënten
  • wartermeloen 300 g
  • groene olijven 20 unité(s)
  • St Môret Apérifrais Provençale 100 gr
  • ham 10 tranche(s)
1. Snij de watermeloen in blokjes van 2 x 2 cm.
2. Wikkel elke olijf in een half sneetje rauwe ham.
3. Zet deze rolletjes van olijven en ham op een blokje meloen. Zet daar een hapje St Môret Apérifrais bovenop en zet alles vast met houten prikkers.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Mediterrane brochettes met frisse St Môret Apérifrais

10 minuten