I Love Cheese

Laatste recept

Passadillas

  • 25min
  • Gemiddeld budget
Ontdek
Bezig met laden
363 recepten gevonden

Gestoofd witlof in maroillesroom

Gestoofd witlof in maroillesroom Ingrediënten
  • Maroilles Fauquet 150 g
  • endive(s) 4 unité(s)
  • vin blanc sec 12 centilitre(s)
  • crème entière liquide 8 centilitre(s)
  • baies de genièvre 5 unité(s)
  • sel fin 1 pincée(s)
  • poivre du moulin 1 pincée(s)
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Gestoofd witlof in maroillesroom

10 minuten

Fijnproeverssalade met peultjes, charlottes en Pié d’Angloys

Fijnproeverssalade met peultjes, charlottes en Pié d’Angloys een bijgerecht Ingrediënten
  • Pié d'Angloys 1
  • kleine charlottes 300 grammen
  • peultjes 150 gram
  • rucola 100 gram
  • knoflookteentje 1
  • kleine witte uien 2
  • sherryazijn 1 eetlepel
  • roeryoghurt 1 eetlepel
  • olijfolie 4 eetlepels
  • Zout, peper
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Fijnproeverssalade met peultjes, charlottes en Pié d’Angloys

10 minuten

Krokantje van Mini Caprice en kiemgroenten

Krokantje van Mini Caprice en kiemgroenten Ingrediënten
  • Mini-Caprice des Dieux 4
  • Kiemgroenten 1 schaal
  • vellen brickdeeg 2
  • ei 1
  • sesamzaadjes 1 eetlepel
  • balsamicoazijn 1 eetlepel
  • sesamolie 3 eetlepels
  • zout 1 snufje
  • poivre 1 snufje
  • graines germées 100 gramme(s)
1. Verwarm de oven voor op 180°C (th. 6). Klop in een kom het ei met 1 eetlepel water los met een vork.
2. Snij de vellen brickdeeg in twee, leg een mini-Caprice in het midden van elk vel. Gebruik een borsteltje om de randen in te smeren met het losgeklopte ei en leg het deeg dan op een bakplaat bedekt met bakpapier. Bestrijk het deeg met de rest van het ei en bestrooi met sesamzaadjes. Zet 4 minuten in de oven.
3. Meng intussen de balsamicoazijn met de sesamolie en kruid met peper en zout. Overgiet de kiemgroenten met deze vinaigrette.
4. Serveer de krokantjes zodra ze uit de oven komen samen met de salade van kiemgroenten.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Krokantje van Mini Caprice en kiemgroenten

10 minuten

Lendelapjes à la plancha met saus van Saint Agur

Lendelapjes à la plancha met saus van Saint Agur een hoofdgerecht Ingrediënten
  • Saint Agur 100 g
  • faux-filets 600 gramme(s)
  • huile de tournesol 4 centiliter
  • oignon(s) blanc 0
  • Crème Légère de Normandie 20 centiliter
  • fines herbes ciselées (ciboulette, cerfeuil, estragon) 4 cuillère(s) à soupe
  • jus de veau 5 centiliter
  • vinaigre de vin 0 cuillère(s) à soupe
  • sel
  • poivre
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Lendelapjes à la plancha met saus van Saint Agur

30 minuten

Brochettes met En Cas de Caprice

Brochettes met En Cas de Caprice een aperitief Budgetvriendelijk Ingrediënten
  • En Cas de Caprice 1
  • gerookte zalm 150 gr
  • kerstomaten 50 gr
  • sesamzaadjes 1 snufje
  • maanzaadjes 1 snufje
  • komkommber 1
1. Snij de gerookte zalm in grote blokjes en rol die in witte sesamzaadjes of blauwe maanzaadjes.
2. Snij de En Cas de Caprice in dunne plakjes die allemaal nagenoeg even groot zijn.
3. Snij de komkommer in blokjes en halveer de kerstomaten.
4. Steek de ingrediënten afwisselend op prikkers.
5. Je kunt de gerookte zalmblokjes ook in fijngehakte verse kruiden rollen (dille, kervel).
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Brochettes met En Cas de Caprice

10 minuten

Lepeltjes met En Cas de Caprice

Lepeltjes met En Cas de Caprice Ingrediënten
  • En Cas de Caprice 1
  • alfalfascheuten. 100 gr
  • rood witloof 1
  • fijngehakte pistachenoten 100 gr
  • balsamicoazijn 2 theelepels
  • hazelnootolie 3 eetlepels
  • zout 1 snufje
  • peper 1 snufje
1. Zet enkele mooie opdienlepeltjes klaar en leg op elk lepeltje een groot blad rood witloof en alfalfascheuten.
2. Maak een vinaigrette met de balsamicoazijn, zout, peper en de hazelnootolie. Besprenkel de scheuten met enkele druppels vinaigrette en leg daarop een sneetje En Cas de Caprice.
3. Bestrooi met enkele fijngehakte pistachenoten.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Lepeltjes met En Cas de Caprice

10 minuten

Cake met grisonvlees en raclettekaas Le Rustique

Cake met grisonvlees en raclettekaas Le Rustique Gemiddeld budget Ingrediënten
  • Raclettekaas Le Rustique 300 g
  • Grisonvlees 160 gr
  • Eieren 3
  • Bloem 220 gr
  • Bakpoeder 0,5 zakje
  • Zonnebloemolie 10 cl
  • Melk 12 cl
  • Zout
  • pepermolen
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Cake met grisonvlees en raclettekaas Le Rustique

30 minuten

Hartige taart met Petit Munster Le Rustique en gerookte schelvis, romige gekarameliseerde sjalotten

Hartige taart met Petit Munster Le Rustique en gerookte schelvis, romige gekarameliseerde sjalotten Gemiddeld budget Ingrediënten
  • pizzadeeg 1
  • verse room 1 theelepel
  • witte kaas 20% vet 1 eetlepel
  • Petit Munster Le Rustique® 1
  • gerookte schelvis 40 gr
  • sjalotten 150 gr
  • boter 50 gr
  • sherryazijn 1 eetlepel
  • poedersuiker 1 eetlepel
  • zout 1 snufje
  • peper 1 snufje
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Hartige taart met Petit Munster Le Rustique en gerookte schelvis, romige gekarameliseerde sjalotten

10 minuten

Crème brûlée met St Môret

Crème brûlée met St Môret Ingrediënten
  • bruine suiker 50 g
  • frambozen 150 gr
  • vanillestokje 1
  • poedersuiker 175 gr
  • eigeel 4
  • verse room 30 cl
  • St Môret® 100 gr
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Crème brûlée met St Môret

10 minuten

Fijnproeversbordje met Vieux Pané

Fijnproeversbordje met Vieux Pané een snack Ingrediënten
  • pain aux céréales 1
  • coriandre 1 cuillère(s) à café
  • ciboulette 1 cuillère(s) à café
  • jus de citron 1 cuillère(s) à café
  • huile de tournesol 1 cuillère(s) à soupe
  • vinaigre de vin 1 cuillère(s) à café
  • pousses d'épinard 60 gramme(s)
  • potiron 80 gramme(s)
  • yaourt(s) brassé(s) 1 cuillère(s) à soupe
  • champignon(s) de Paris 120 gramme(s)
  • châtaignes au naturel 60 gramme(s)
  • Vieux pané 45 gramme(s)
  • jambon blanc 2 tranche(s)
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Fijnproeversbordje met Vieux Pané

10 minuten

Grieks glaasje met Boursault

Grieks glaasje met Boursault een aperitief Ingrediënten
  • komkommer 1
  • Boursault 1
  • olijfolie 1 eetlepel
  • koriander 2 eetlepels
  • rode paprika 1 eetlepel
  • groene paprika 1 eetlepel
  • gele paprika 1 eetlepel
  • oranje paprika 1 eetlepel
  • bieslook 1 eetlepel
  • peper 1 snufje
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Grieks glaasje met Boursault

10 minuten

Hapjes met Boursault en peperkoek

Hapjes met Boursault en peperkoek een snack Budgetvriendelijk Ingrediënten
  • Boursault 1
  • peperkoek 16 sneetjes
  • bieslook 2 eetlepels
  • kweeperengelei 2 eetlepels
  • witte peper 1 snufje
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Hapjes met Boursault en peperkoek

10 minuten

Pompoenvelouté met Boursault-schilfers

Pompoenvelouté met Boursault-schilfers Ingrediënten
  • Boursault 1
  • pompoen 800 gr
  • boter 50 gr
  • verse room 20 cl
  • zout 1 snufje
  • peper 1 snufje
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Pompoenvelouté met Boursault-schilfers

10 minuten

Overheerlijke aardappelen met Saint Albray

Overheerlijke aardappelen met Saint Albray een bijgerecht Ingrediënten
  • Saint Albray Sneetjes 1 pakje
  • bintjes 8
  • spekblokjes 200 gr
  • bieslook 1 eetlepel
  • pepermolen
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Overheerlijke aardappelen met Saint Albray

10 minuten

Knapperige filet mignon met Saint Agur

Knapperige filet mignon met Saint Agur Ingrediënten
  • Saint Agur 125 g
  • pâte feuilletée 250 gramme(s)
  • jambon cru 4 tranche(s)
  • huile d'olive
  • Ei(eren) 1 eenhe(i)d(en)
  • Un peu de farine sur le plan de travail
  • Sel
  • Poivre
  • 500
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Knapperige filet mignon met Saint Agur

30 minuten

Krokante blokjes Vieux Pané met kruiden

Krokante blokjes Vieux Pané met kruiden een hoofdgerecht Ingrediënten
  • Thym 1 theelepel
  • Vieux Pané 200 gramme(s)
  • farine 2 cuillère(s) à soupe
  • oeuf(s) 1 unité(s)
  • chapelure 2 cuillère(s) à soupe
  • beurre 40 gramme(s)
  • huile de tournesol 1 cuillère(s) à soupe
  • ciboulette 1 cuillère(s) à café
  • persil plat 1 cuillère(s) à café
  • sel 1 pincée(s)
  • poivre 1 pincée(s)
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Krokante blokjes Vieux Pané met kruiden

10 minuten