Bezig met laden
363 recepten gevonden
Gestoofd witlof in maroillesroom
Charlin Ingrediënten- Maroilles Fauquet 150 g
- endive(s) 4 unité(s)
- vin blanc sec 12 centilitre(s)
- crème entière liquide 8 centilitre(s)
- baies de genièvre 5 unité(s)
- sel fin 1 pincée(s)
- poivre du moulin 1 pincée(s)
Gestoofd witlof in maroillesroom
10 minutenFijnproeverssalade met peultjes, charlottes en Pié d’Angloys
Charlin een bijgerecht Ingrediënten- Pié d'Angloys 1
- kleine charlottes 300 grammen
- peultjes 150 gram
- rucola 100 gram
- knoflookteentje 1
- kleine witte uien 2
- sherryazijn 1 eetlepel
- roeryoghurt 1 eetlepel
- olijfolie 4 eetlepels
- Zout, peper
Fijnproeverssalade met peultjes, charlottes en Pié d’Angloys
10 minutenKrokantje van Mini Caprice en kiemgroenten
Charlin Ingrediënten- Mini-Caprice des Dieux 4
- Kiemgroenten 1 schaal
- vellen brickdeeg 2
- ei 1
- sesamzaadjes 1 eetlepel
- balsamicoazijn 1 eetlepel
- sesamolie 3 eetlepels
- zout 1 snufje
- poivre 1 snufje
- graines germées 100 gramme(s)
2. Snij de vellen brickdeeg in twee, leg een mini-Caprice in het midden van elk vel. Gebruik een borsteltje om de randen in te smeren met het losgeklopte ei en leg het deeg dan op een bakplaat bedekt met bakpapier. Bestrijk het deeg met de rest van het ei en bestrooi met sesamzaadjes. Zet 4 minuten in de oven.
3. Meng intussen de balsamicoazijn met de sesamolie en kruid met peper en zout. Overgiet de kiemgroenten met deze vinaigrette.
4. Serveer de krokantjes zodra ze uit de oven komen samen met de salade van kiemgroenten.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)
Krokantje van Mini Caprice en kiemgroenten
10 minutenLendelapjes à la plancha met saus van Saint Agur
Charlin een hoofdgerecht Ingrediënten- Saint Agur 100 g
- faux-filets 600 gramme(s)
- huile de tournesol 4 centiliter
- oignon(s) blanc 0
- Crème Légère de Normandie 20 centiliter
- fines herbes ciselées (ciboulette, cerfeuil, estragon) 4 cuillère(s) à soupe
- jus de veau 5 centiliter
- vinaigre de vin 0 cuillère(s) à soupe
- sel
- poivre
Lendelapjes à la plancha met saus van Saint Agur
30 minutenBrochettes met En Cas de Caprice
Charlin een aperitief Budgetvriendelijk Ingrediënten- En Cas de Caprice 1
- gerookte zalm 150 gr
- kerstomaten 50 gr
- sesamzaadjes 1 snufje
- maanzaadjes 1 snufje
- komkommber 1
2. Snij de En Cas de Caprice in dunne plakjes die allemaal nagenoeg even groot zijn.
3. Snij de komkommer in blokjes en halveer de kerstomaten.
4. Steek de ingrediënten afwisselend op prikkers.
5. Je kunt de gerookte zalmblokjes ook in fijngehakte verse kruiden rollen (dille, kervel).
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)
Brochettes met En Cas de Caprice
10 minutenLepeltjes met En Cas de Caprice
Charlin Ingrediënten- En Cas de Caprice 1
- alfalfascheuten. 100 gr
- rood witloof 1
- fijngehakte pistachenoten 100 gr
- balsamicoazijn 2 theelepels
- hazelnootolie 3 eetlepels
- zout 1 snufje
- peper 1 snufje
2. Maak een vinaigrette met de balsamicoazijn, zout, peper en de hazelnootolie. Besprenkel de scheuten met enkele druppels vinaigrette en leg daarop een sneetje En Cas de Caprice.
3. Bestrooi met enkele fijngehakte pistachenoten.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)
Lepeltjes met En Cas de Caprice
10 minutenCake met grisonvlees en raclettekaas Le Rustique
Charlin Gemiddeld budget Ingrediënten- Raclettekaas Le Rustique 300 g
- Grisonvlees 160 gr
- Eieren 3
- Bloem 220 gr
- Bakpoeder 0,5 zakje
- Zonnebloemolie 10 cl
- Melk 12 cl
- Zout
- pepermolen
Cake met grisonvlees en raclettekaas Le Rustique
30 minutenHartige taart met Petit Munster Le Rustique en gerookte schelvis, romige gekarameliseerde sjalotten
Charlin Gemiddeld budget Ingrediënten- pizzadeeg 1
- verse room 1 theelepel
- witte kaas 20% vet 1 eetlepel
- Petit Munster Le Rustique® 1
- gerookte schelvis 40 gr
- sjalotten 150 gr
- boter 50 gr
- sherryazijn 1 eetlepel
- poedersuiker 1 eetlepel
- zout 1 snufje
- peper 1 snufje
Hartige taart met Petit Munster Le Rustique en gerookte schelvis, romige gekarameliseerde sjalotten
10 minutenCrème brûlée met St Môret
Charlin Ingrediënten- bruine suiker 50 g
- frambozen 150 gr
- vanillestokje 1
- poedersuiker 175 gr
- eigeel 4
- verse room 30 cl
- St Môret® 100 gr
Crème brûlée met St Môret
10 minutenFijnproeversbordje met Vieux Pané
Charlin een snack Ingrediënten- pain aux céréales 1
- coriandre 1 cuillère(s) à café
- ciboulette 1 cuillère(s) à café
- jus de citron 1 cuillère(s) à café
- huile de tournesol 1 cuillère(s) à soupe
- vinaigre de vin 1 cuillère(s) à café
- pousses d'épinard 60 gramme(s)
- potiron 80 gramme(s)
- yaourt(s) brassé(s) 1 cuillère(s) à soupe
- champignon(s) de Paris 120 gramme(s)
- châtaignes au naturel 60 gramme(s)
- Vieux pané 45 gramme(s)
- jambon blanc 2 tranche(s)
Fijnproeversbordje met Vieux Pané
10 minutenGrieks glaasje met Boursault
Charlin een aperitief Ingrediënten- komkommer 1
- Boursault 1
- olijfolie 1 eetlepel
- koriander 2 eetlepels
- rode paprika 1 eetlepel
- groene paprika 1 eetlepel
- gele paprika 1 eetlepel
- oranje paprika 1 eetlepel
- bieslook 1 eetlepel
- peper 1 snufje
Grieks glaasje met Boursault
10 minutenHapjes met Boursault en peperkoek
Charlin een snack Budgetvriendelijk Ingrediënten- Boursault 1
- peperkoek 16 sneetjes
- bieslook 2 eetlepels
- kweeperengelei 2 eetlepels
- witte peper 1 snufje
Hapjes met Boursault en peperkoek
10 minutenPompoenvelouté met Boursault-schilfers
Charlin Ingrediënten- Boursault 1
- pompoen 800 gr
- boter 50 gr
- verse room 20 cl
- zout 1 snufje
- peper 1 snufje
Pompoenvelouté met Boursault-schilfers
10 minutenOverheerlijke aardappelen met Saint Albray
Charlin een bijgerecht Ingrediënten- Saint Albray Sneetjes 1 pakje
- bintjes 8
- spekblokjes 200 gr
- bieslook 1 eetlepel
- pepermolen
Overheerlijke aardappelen met Saint Albray
10 minutenKnapperige filet mignon met Saint Agur
Charlin Ingrediënten- Saint Agur 125 g
- pâte feuilletée 250 gramme(s)
- jambon cru 4 tranche(s)
- huile d'olive
- Ei(eren) 1 eenhe(i)d(en)
- Un peu de farine sur le plan de travail
- Sel
- Poivre
- 500
Knapperige filet mignon met Saint Agur
30 minutenKrokante blokjes Vieux Pané met kruiden
Charlin een hoofdgerecht Ingrediënten- Thym 1 theelepel
- Vieux Pané 200 gramme(s)
- farine 2 cuillère(s) à soupe
- oeuf(s) 1 unité(s)
- chapelure 2 cuillère(s) à soupe
- beurre 40 gramme(s)
- huile de tournesol 1 cuillère(s) à soupe
- ciboulette 1 cuillère(s) à café
- persil plat 1 cuillère(s) à café
- sel 1 pincée(s)
- poivre 1 pincée(s)