Bezig met laden
363 recepten gevonden
Luxeboterham met St Môret, veelkleurige radijsjes en koriander
Charlin een bijgerecht Ingrediënten- chinese radijs (daikon) 1
- bosje rode radijsjes 1
- zwarte radijs 1
- rucola 100 gram
- koriander 1 bosje
- St Môret 250 gram
- honingazijn 1 eetlepel(s)
- notenolie 1 eetlepel(s)
- bosje roze radijsjes 1
- Fleur de sel en peper uit de molen
- volkorenbrood 400 g
2. Was en ontsteel de koriander en zet die aan de kant.
3. Snij het brood in sneden van ongeveer 1,5 cm dik en rooster die lichtjes. Bestrijk de boterhammen met een dikke laag St Môret.
4. Breng alle radijzen op smaak met een vleugje honingazijn, hazelnotenolie, fleur de sel en peper en meng hier de korianderblaadjes onder.
5. Beleg de boterhammen met St Môret met de radijsjes. Werk af met rucola, enkele korrels fleur de sel, peper en notenolie.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)
Luxeboterham met St Môret, veelkleurige radijsjes en koriander
10 minutenKnapperig horentje met guacamole & St Môret Apérifrais Provençale
Charlin een hoofdgerecht Ingrediënten- zout 1 snufje
- peper 1 snufje
- olijfolie 2 eetlepels
- piment d'Espelette 0
- knoflookteentjes 2
- avocado 1
- brickdeeg 3 blaadjes
- St Môret Apérifrais Provençale 12
- sel
2. Snij de vellen brickdeeg in vier, rol ze in de vorm van een horentje en zet ze vast met houten prikkers. Leg de horentjes op een bakplaat en bak ze 3 tot 4 minuten. Haal de horentjes uit de oven en laat ze afkoelen.
3. Schil de avocado. Mix het vruchtvlees in een keukenmachine met de knoflookteentjes, piment d'Espelette en zout en peper tot een smeuïg geheel.
4. Vul de horentjes met de avocadopuree. Werk af met een St Môret Apérifrais.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)
Knapperig horentje met guacamole & St Môret Apérifrais Provençale
10 minutenGratin van prei met raclettekaas Le Rustique
Charlin Gemiddeld budget Ingrediënten- Boter 10 g
- Bloem 15 gram
- Melk 25 centiliter
- Raclettekaas Natuur Le Rustique 8 sneetje(s)
- Prei 1 kilo(s)
2. Voor de bechamel: smelt de boter, voeg de bloem toe en meng die goed onder de boter, overgiet dan met melk.
3. Voor de gratin, leg de prei in de ovenschotel en overgiet met bechamelsaus.Werk de gratin af met schijfjes raclette Le Rustique. Zet 20 minuten in de oven op 200°C.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)
Gratin van prei met raclettekaas Le Rustique
60 minutenBroccoligratin met Vieux Pané
Charlin Ingrediënten- kipflets 250 g
- broccoli(s) 3
- Vieux pané 200 gr
- eieren 3
- verse room 10 cl
- magere melk 5 cl
- peper 1 snufje
Broccoligratin met Vieux Pané
10 minutenGroene en witte nestjes met blokjes brie Coeur de Lion
Charlin Budgetvriendelijk Ingrediënten- gepureerde bonen 180 g
- bloemkool puree 180 gr
- aardappelpuree 180 gr
- brie Coeur de Lion® 200 gr
- noten 8 kernels
- Geschaafde amandelen 40 gr
- peterselie 4 takjes
- peper
Groene en witte nestjes met blokjes brie Coeur de Lion
10 minutenBoerenbroodjes met Vieux Pané
Charlin een snack Ingrediënten- citroensap 1 eetlepel
- bieslook 1 eetlepel
- peterselie 1 eetlepel
- rauwe ham 4 sneetjes
- peper 1 snufje
- olijfolie 1 eetlepel
- sjalotten 2
- tomaten 450 gr
- appels 2 stokbroodje
- Vieux Pané 200 g
- Snaar broden 2
Boerenbroodjes met Vieux Pané
10 minutenKalkoenrolletjes met camembert Coeur de Lion
Charlin een hoofdgerecht Budgetvriendelijk Ingrediënten- kalkoenfilets van elk ongeveer 300g 2
- camembert Coeur de Lion 1
- parijse champignons 500 gr
- verse room - light 1 eetlepel
- zonnebloemolie 2 eetleples
- gehakte peterselie 2 eetlepels
- Gemalen peper
Kalkoenrolletjes met camembert Coeur de Lion
10 minutenBruschetta’s met Coulommiers Coeur de Lion en tomaten
Charlin een picknick Ingrediënten- Coulommiers Coeur de Lion 150 g
- boerenbrood 8 sneetjes
- linzen 150 g
- kerstomaten 150 gram
- sjalotten 2
- olijfolie
- balsamico azijn 1 eetlepel
- Peper
- peterselie
Bruschetta’s met Coulommiers Coeur de Lion en tomaten
10 minutenGebakken peren met noten en Saint Agur
Charlin Einde van de maaltijd Ingrediënten- poire(s) 4
- Saint Agur 125 gramme(s)
- cerneau(x) de noix 40 gramme(s)
- miel 4 cuillère(s) à café
- salade de blé 150 gramme(s)
- echalote(s) 3 unité(s)
- jus de citron
- yaourt 2 cuillère(s) à soupe
- huile d'olive
- poivre
Gebakken peren met noten en Saint Agur
10 minutenSalade van sperziebonen met rolletjes Saint Agur
Charlin Ingrediënten- poivre 1 pincée(s)
- gros sel 1 pincée(s)
- huile d'olive 2 cuillère(s) à soupe
- jus de citron 2 cuillère(s) à soupe
- yaourt(s) brassé(s) 2 cuillère(s) à soupe
- echalote(s) 2 unité(s)
- Saint Agur 125 gramme(s)
- haricot(s) vert(s) 500 gramme(s)
- jambon blanc 6 tranche(s)
Salade van sperziebonen met rolletjes Saint Agur
10 minutenFilets van hoevekip met Vieux Pané
Charlin Ingrediënten- olijfolie 2 eetleepel
- zonnebloemen olie 1 theelepel
- knoflook 1
- eikenbladsla 1
- zilvervliesrijst 150 gr
- tomaten 2
- Vieux Pané® 200 gr
- kipfilets 4
- zee zout
- peterselie 1 eetlepel