I Love Cheese

Laatste recept

Passadillas

  • 25min
  • Gemiddeld budget
Ontdek
Bezig met laden
363 recepten gevonden

Luxeboterham met St Môret, veelkleurige radijsjes en koriander

Luxeboterham met St Môret, veelkleurige radijsjes en koriander een bijgerecht Ingrediënten
  • chinese radijs (daikon) 1
  • bosje rode radijsjes 1
  • zwarte radijs 1
  • rucola 100 gram
  • koriander 1 bosje
  • St Môret 250 gram
  • honingazijn 1 eetlepel(s)
  • notenolie 1 eetlepel(s)
  • bosje roze radijsjes 1
  • Fleur de sel en peper uit de molen
  • volkorenbrood 400 g
1. Verwijder de steeltjes en was alle radijzen zonder ze te mengen. Dep de radijsjes droog, snij ze in plakjes en zet ze in de koelkast. Bestrooi de roze radijzen lichtjes met een snuifje saffraan.
2. Was en ontsteel de koriander en zet die aan de kant.
3. Snij het brood in sneden van ongeveer 1,5 cm dik en rooster die lichtjes. Bestrijk de boterhammen met een dikke laag St Môret.
4. Breng alle radijzen op smaak met een vleugje honingazijn, hazelnotenolie, fleur de sel en peper en meng hier de korianderblaadjes onder.
5. Beleg de boterhammen met St Môret met de radijsjes. Werk af met rucola, enkele korrels fleur de sel, peper en notenolie.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Luxeboterham met St Môret, veelkleurige radijsjes en koriander

10 minuten

Knapperig horentje met guacamole & St Môret Apérifrais Provençale

Knapperig horentje met guacamole & St Môret Apérifrais Provençale een hoofdgerecht Ingrediënten
  • zout 1 snufje
  • peper 1 snufje
  • olijfolie 2 eetlepels
  • piment d'Espelette 0
  • knoflookteentjes 2
  • avocado 1
  • brickdeeg 3 blaadjes
  • St Môret Apérifrais Provençale 12
  • sel
1. Verwarm de oven voor op 200°C (th. 6/7).
2. Snij de vellen brickdeeg in vier, rol ze in de vorm van een horentje en zet ze vast met houten prikkers. Leg de horentjes op een bakplaat en bak ze 3 tot 4 minuten. Haal de horentjes uit de oven en laat ze afkoelen.
3. Schil de avocado. Mix het vruchtvlees in een keukenmachine met de knoflookteentjes, piment d'Espelette en zout en peper tot een smeuïg geheel.
4. Vul de horentjes met de avocadopuree. Werk af met een St Môret Apérifrais.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Knapperig horentje met guacamole & St Môret Apérifrais Provençale

10 minuten

Gratin van prei met raclettekaas Le Rustique

Gratin van prei met raclettekaas Le Rustique Gemiddeld budget Ingrediënten
  • Boter 10 g
  • Bloem 15 gram
  • Melk 25 centiliter
  • Raclettekaas Natuur Le Rustique 8 sneetje(s)
  • Prei 1 kilo(s)
1. Stoom de prei gedurende 20 minuten.
2. Voor de bechamel: smelt de boter, voeg de bloem toe en meng die goed onder de boter, overgiet dan met melk.
3. Voor de gratin, leg de prei in de ovenschotel en overgiet met bechamelsaus.Werk de gratin af met schijfjes raclette Le Rustique. Zet 20 minuten in de oven op 200°C.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Gratin van prei met raclettekaas Le Rustique

60 minuten

Broccoligratin met Vieux Pané

Broccoligratin met Vieux Pané Ingrediënten
  • kipflets 250 g
  • broccoli(s) 3
  • Vieux pané 200 gr
  • eieren 3
  • verse room 10 cl
  • magere melk 5 cl
  • peper 1 snufje
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Broccoligratin met Vieux Pané

10 minuten

Groene en witte nestjes met blokjes brie Coeur de Lion

Groene en witte nestjes met blokjes brie Coeur de Lion Budgetvriendelijk Ingrediënten
  • gepureerde bonen 180 g
  • bloemkool puree 180 gr
  • aardappelpuree 180 gr
  • brie Coeur de Lion® 200 gr
  • noten 8 kernels
  • Geschaafde amandelen 40 gr
  • peterselie 4 takjes
  • peper
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Groene en witte nestjes met blokjes brie Coeur de Lion

10 minuten

Boerenbroodjes met Vieux Pané

Boerenbroodjes met Vieux Pané een snack Ingrediënten
  • citroensap 1 eetlepel
  • bieslook 1 eetlepel
  • peterselie 1 eetlepel
  • rauwe ham 4 sneetjes
  • peper 1 snufje
  • olijfolie 1 eetlepel
  • sjalotten 2
  • tomaten 450 gr
  • appels 2 stokbroodje
  • Vieux Pané 200 g
  • Snaar broden 2
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Boerenbroodjes met Vieux Pané

10 minuten

Kalkoenrolletjes met camembert Coeur de Lion

Kalkoenrolletjes met camembert Coeur de Lion een hoofdgerecht Budgetvriendelijk Ingrediënten
  • kalkoenfilets van elk ongeveer 300g 2
  • camembert Coeur de Lion 1
  • parijse champignons 500 gr
  • verse room - light 1 eetlepel
  • zonnebloemolie 2 eetleples
  • gehakte peterselie 2 eetlepels
  • Gemalen peper
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Kalkoenrolletjes met camembert Coeur de Lion

10 minuten

Bruschetta’s met Coulommiers Coeur de Lion en tomaten

Bruschetta’s met Coulommiers Coeur de Lion en tomaten een picknick Ingrediënten
  • Coulommiers Coeur de Lion 150 g
  • boerenbrood 8 sneetjes
  • linzen 150 g
  • kerstomaten 150 gram
  • sjalotten 2
  • olijfolie
  • balsamico azijn 1 eetlepel
  • Peper
  • peterselie
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Bruschetta’s met Coulommiers Coeur de Lion en tomaten

10 minuten

Gebakken peren met noten en Saint Agur

Gebakken peren met noten en Saint Agur Einde van de maaltijd Ingrediënten
  • poire(s) 4
  • Saint Agur 125 gramme(s)
  • cerneau(x) de noix 40 gramme(s)
  • miel 4 cuillère(s) à café
  • salade de blé 150 gramme(s)
  • echalote(s) 3 unité(s)
  • jus de citron
  • yaourt 2 cuillère(s) à soupe
  • huile d'olive
  • poivre
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Gebakken peren met noten en Saint Agur

10 minuten

Salade van sperziebonen met rolletjes Saint Agur

Salade van sperziebonen met rolletjes Saint Agur Ingrediënten
  • poivre 1 pincée(s)
  • gros sel 1 pincée(s)
  • huile d'olive 2 cuillère(s) à soupe
  • jus de citron 2 cuillère(s) à soupe
  • yaourt(s) brassé(s) 2 cuillère(s) à soupe
  • echalote(s) 2 unité(s)
  • Saint Agur 125 gramme(s)
  • haricot(s) vert(s) 500 gramme(s)
  • jambon blanc 6 tranche(s)
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Salade van sperziebonen met rolletjes Saint Agur

10 minuten

Filets van hoevekip met Vieux Pané

Filets van hoevekip met Vieux Pané Ingrediënten
  • olijfolie 2 eetleepel
  • zonnebloemen olie 1 theelepel
  • knoflook 1
  • eikenbladsla 1
  • zilvervliesrijst 150 gr
  • tomaten 2
  • Vieux Pané® 200 gr
  • kipfilets 4
  • zee zout
  • peterselie 1 eetlepel
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Filets van hoevekip met Vieux Pané

10 minuten