Salade van quinoa met Passendale®

Sla_Quinoa_Passendale

Bereiding

  • Spoel en strooi de quinoa daarna in een grote hoeveelheid gezouten, kokend water. Laat 12 à 15 min koken (afhankelijk van eigen smaak), giet af en spoel onder koud water. Laat uitlekken.
  • Doe het citroensap in een grote kom, voeg de in blokjes gesneden avocado toe en meng goed.
  • Ontpit en snij de tomaten in blokjes. Snipper de rode ui fijn. Verwijder de korst van de Passendale®  en snij de kaas dan in kleine blokjes.
  • Doe alles bij in de kom en voeg ook de kruiden toe, de quinoa en de olijfolie. Meng goed en breng op smaak met peper en zout.
  • Dek af en laat 30 min in de koelkast rusten vooraleer te serveren.

Deze heerlijke salade kan je serveren voor de lunch, bij geroosterde vis- of vleesbereidingen of als buffetgerecht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *