Toasten van notenbrood met peren, camembert Le Rustique® en rozemarijn

Toasts camembert Le Rustique

Bereiding

  • Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
  • Schil en snij de peren in dikke plakken. Laat de boter smelten in een grote pan en bak de peren goudbruin op middelhoog vuur.
  • Snij intussen de halve camembert in 6. Rooster de sneden notenbrood in de broodrooster en leg ze dan op het met bakpapier beklede ovenrooster.
  • Verdeel de peren over de toasten en leg er een stukje camembert bovenop. Bestrooi met gehakte rozemarijn en laat 5 min in de oven smelten.
  • Serveer warm bij het aperitief of als voorgerecht of tussendoortje met een slaatje.

Tip : Je kan alles bestrooien met enkele gehakte (hazel)noten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *