Mini-sandwiches van aardappelen met Chaumes® en Grisonvlees

Bereiding

Kook de aardappelen in de schil gaar op een manier naar keuze. Laat ze even afkoelen.

Verwarm de oven op stand 6 of 180° C.

Snij de Chaumes® in kleine, dikke sneetjes. Snij de aardappelen in schijven van ongeveer ½ cm. Leg op de helft van de aardappelschijven eerst een dubbelgevouwen sneetje Grisonvlees, dan een plak Chaumes® en eindig met een aardappelschijf.

Hou de gemaakte sandwiches samen met een tandenstoker.

Snij de aardappelen in schijven van ongeveer 1/2 cm. Leg vervolgens op de helft van de aardappelschijven een dubbelgevouwen sneetje Grisonvlees en een sneetje Chaumes®.
Sluit af met een aardappelschijfje en gebruik een tandenstoker om de sandwiches samen te houden.

Serveer warm als aperitiefhapje of als voorgerecht met salade en augurken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *