Romige spinaziesoep met St Môret®, zachtgekookt ei, rode besjes en wasabi

Crymeuse-d-epinards-au-St-Moret_1

Bereiding

Kook de eieren in gezouten kokend water gedurende 5 tot 6 minuten. Spoel ze onder koud stromend water en pel ze.

Verwijder de steeltjes van de spinazie en spoel de blaadjes. Gaar ze in gezouten kokend water gedurende 3 tot 4 minuten. Giet af (bewaar het kookvocht) en mix goed. Voeg ondertussen wat kookvocht en de wasabi toe tot je een smeuïge  soep bekomt.  Verwarm en roer er de St Môret® door.

Serveer warm of koud in diepe borden, leg een zachtgekookt ei in het midden en bestrooi met rode besjes. Rooster het brood, besmeer het met boter en snij het in repen om erbij te serveren. 

Cyril Haberland chef étoilé
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *