De laatste kaasartikelen!
De beste combinaties van kaas en confituur
Je bent op de juiste plek als je je kaasschotel wilt verbeteren! Het combineren van de rijke, hartige smaken van kaas met de zoete, fruitige tonen van confituur creëert een contrast dat de smaakpapillen prikkelt. Of je nu gasten ontvangt of jezelf verwent, deze combinaties zijn gewoon goed! Ontdek deze vier combinaties die je volgende
Passendale
Breng passie in je brooddoos In een druk leven, kan het klaarmaken van de brooddoos van je kind voor school een tijdrovende taak zijn. Sinds jaren, brengt de kaasmakerij Passendale de passie en het vakmanschap van het kaasmaken door aan de consument, met een gamma van kazen gekenmerkt door een smeuïge textuur en een unieke
90 jaar kaasmakerij Passendale
De verhalen achter de kazen Al 90 jaar rollen er kazen met karakter uit de West-Vlaamse kaasmakerij van Passendale. Wat hebben de kaasmakers zelf te vertellen over die 90 jaar ‘passie van bij ons’? Marnik, John en Bart, samen goed voor 109 jaar kaaservaring, delen hun mooiste herinneringen. In 1932 start de familie Donck met
Le Rustique Kaasfondue Savoyarde, een mix van 3 kazen voor winters smulplezier
Kaasfondue Savoyarde, het fonduerecept van Le Rustique, met 3 kazen voor kleine wintergelukjes. Klaar? Smelten maar! Le Rustique Kaasfondue Savoyarde bevat Comté, Emmentaler en Tomme de Bresse, perfect op smaak gebracht met een vleugje kirsch en witte wijn* * Te veel alcohol is schadelijk voor de gezondheid. Drink het met mate. Le Rustique biedt twee