De laatste kaasartikelen!
Passendale
Breng passie in je brooddoos In een druk leven, kan het klaarmaken van de brooddoos van je kind voor school een tijdrovende taak zijn. Sinds jaren, brengt de kaasmakerij Passendale de passie en het vakmanschap van het kaasmaken door aan de consument, met een gamma van kazen gekenmerkt door een smeuïge textuur en een unieke
90 jaar kaasmakerij Passendale
De verhalen achter de kazen Al 90 jaar rollen er kazen met karakter uit de West-Vlaamse kaasmakerij van Passendale. Wat hebben de kaasmakers zelf te vertellen over die 90 jaar ‘passie van bij ons’? Marnik, John en Bart, samen goed voor 109 jaar kaaservaring, delen hun mooiste herinneringen. In 1932 start de familie Donck met
Le Rustique Kaasfondue Savoyarde, een mix van 3 kazen voor winters smulplezier
Kaasfondue Savoyarde, het fonduerecept van Le Rustique, met 3 kazen voor kleine wintergelukjes. Klaar? Smelten maar! Le Rustique Kaasfondue Savoyarde bevat Comté, Emmentaler en Tomme de Bresse, perfect op smaak gebracht met een vleugje kirsch en witte wijn* * Te veel alcohol is schadelijk voor de gezondheid. Drink het met mate. Le Rustique biedt twee
Raclette Le Rustique: voor een gezellige, warme winteravond
Le Rustique: raclettekaas 100% bergmelk Weet jij eigenlijk waar raclette vandaan komt? Raclette spruit voort uit een Zwitserse traditie die meer dan 400 jaar oud is! Voor de herders van de alpenweide naar beneden kwamen, sneden ze een wiel kaas in twee en legden ze de stukken voor het vuur. Zodra de kaas begon te
Pour les amoureux du fromage
Geniet van de voordelen van het lidmaatschap
Word fan van I Love Cheese om je passie voor kaas volledig uit te leven!
- Onze nieuwste recepten in preview
- Kortingsbonnen voor uw favoriete kazen!
- Onze Super Kaasnieuwsbrief