I Love Cheese

Kaasverhalen

Kaas en thee: Caprice des Dieux met witte lavendelthee

Kaas en thee: Caprice des Dieux met witte lavendelthee

Kaas en thee
Kaas en thee: Caprice des Dieux met witte lavendelthee
Schrijver:
Savencia
Savencia
Ontdek een lichte en gastronomische combinatie van Caprice des Dieux en witte lavendelthee.

Witte Chinese thee met lavendel uit de Provence. Bereid met een dosering van 15 g/liter zwak gemineraliseerd water op 75 °C gedurende 3’.

Na een slok van deze thee onthult Caprice des Dieux zijn bittere en zure gisttoetsen tegen de achtergrond van een zachte, dikke, smeltende crème.

Een slok thee tijdens het kauwen van de kaas onthult toetsen van vanille en verse amandel.

Een slok thee na het doorslikken van Caprice des Dieux laat het smeuïge gevoel van room achter, bevestigt de toetsen van verse amandel en brengt het bloemenregister van de lavendel naar de afdronk.

Besluit:
Over het algemeen wordt de combinatie van Caprice des Dieux en witte lavendelthee gekenmerkt door een bloemrijke frisheid.