Passendale Caractère Bol 3,1kg
In de Belgische Kaasmakerij van Passendale bereiden gepassioneerde
kaasmakers kaas telkens op dezelfde vakkundige wijze sinds 1932. Ze geven de kazen met zorg hun vorm en laten die vervolgens voorzichtig uitlekken. Zo bekomt onze kaas zijn unieke zachte textuur.
Ingrediënten
- Gepasteuriseerde KOEMELK
- zout
- melkzuurfermenten
- stremsel
- natuurlijke kleurstof:annatto norbixin. Geproduceerd in een bedrijf waar koe-en geitenmelk verwerkt wordt.
Apports nutritionnels
Valeurs nutritionnelles | Pour 100 g |
---|---|
Energie | 1461 Kj |
Energie | 352 Kcal |
Vetten | 28 g |
Verzadigde vetzuren | 20 g |
Koolhydraten | 0 g |
Suikers | 0 g |
Eiwitten | 25 g |
Zout | 1,5 g |