Passendale Caractère Sneetjes
Passendale, is een Belgische kaas, traditionneel bereid volgens origineel
recept. Elke Passendale bol wordt met de nodige zorg en vakkundigheid
vervaardigd onder het wakend oog van onze kaasmeesters. Hieraan dankt Passendale zijn unieke smaak, smeuïge textuur en fijne gaatjes.
Ingrediënten
- Gepasteuriseerde KOEMELK
- zout
- melkzuurfermenten
- microbieel stremsel
- natuurlijke kleurstof: annatto norbixin
- vetgehalte 28g per 100g kaas (48+). Natuurlijk eetbare korst. Geproduceerd in een bedrijf waar koe-en geitenmelk verwerkt wordt.
Apports nutritionnels
Valeurs nutritionnelles | Pour 100 g |
---|---|
Energie | 1461 Kj |
Energie | 352 Kcal |
Vetten | 28 g |
Verzadigde vetzuren | 20 g |
Eiwitten | 25 g |
Zout | 1,5 g |