Baarsfilet in papillot met Saint Albray
Verwarm de oven voor op 180°C (th. 6). Snij de baarsfilet in 4 gelijke moten (snij de vis eerst in de lengte doormidden als die niet heel dun is) en leg dan telkens één moot in het midden van 4 vierkante stukken bakpapier.
Verwijder de korst van de Saint Albray en snij de kaas in plakken, leg die op de porties vis. Bestrooi met 2 eetlepels peterselie.
Snij de tomaat in vier, verwijder de pitten en snij ze in blokjes. Verdeel die rond de baarsfilets. Kruid met peper en sluit de papillotten. Zet 18 minuten in de oven.
Stoom intussen de sperziebonen (of kook ze in gezouten kokend water) gedurende zo’n 10 minuten, giet ze dan af. Pel en snipper de sjalotten en het knoflookteentje. Verwarm de olijfolie in een sauteerpan, voeg de sjalotten, de look en de sperziebonen toe. Bak dit alles 3 minuten aan onder regelmatig roeren. Besprenkel met citroensap en bestrooi met de resterende peterselie.
Serveer de papillotten met de sperziebonen.