Baguette met Passendale en basilicumolie
Mix de verse basilicum met de blaadjes spinazie en de olijfolie tot een smeuïg geheel. Breng op smaak met peper en zout. Snijd de ijsbergsla fijn, snijd de augurken in plakjes en hak de to-maat in blokjes. Snij vervolgens de baguette in stukken, van ongeveer 5 cm, en beleg met Passendale-kaas. Daarop leg je dan een beetje ijsbergsla met daarboven een sneetje pancetta. Voeg enkele kappertjes toe, een plakje augurk, enkele blokjes tomaat en een zwarte olijf. Werk af met basilicumolie en een beetje bieslook. Voorzie per persoon een 3-tal broodjes.
Lijst met ingrediënten
4 pers
- Voorbereiding : 30min
- Cuisson : 10min
- Kosten :
-
baguette
- Passendale® Classic 1 pak(ken) sneetje(s)
- ijsbergsla 1 krop
- pancetta (Italiaans gepekeld buikspek) 12 sneetje(s)
- kappertjes 1 eetlepel(s)
- kleine augurkjes 4
- tomaat(en) 1
- zwarte olijven 12
- bieslook
- verse basilicum
- enkele blaadjes spinazie
- olijfolie (extra vierge)
- peper
- zout