Boerenbroodjes met Vieux Pané
Snij elk plakje rauwe ham in 4. Snij de Vieux Pané in 16 plakjes. Verwijder de klokhuizen met een appelboor en schil de appelen. Snij elke appel in 8 schijfjes
Snij elk stokbroodje in 8 sneden. Leg op elk sneetje een stukje rauwe ham, dan een appelschijfje en tot slot een plakje Vieux Pané. Kruid met een beetje peper.
Leg deze broodjes op een bakplaat bekleed met bakpapier en zet ze ongeveer 3 minuten onder de grill: de kaas moet goudgeel beginnen te kleuren.
Snij de tomaten in blokjes en doe ze in een slakom. Pel en snipper de sjalotten en voeg ze bij de tomaten, samen met de bieslook en de peterselie. Giet het citroensap en de olijfolie over de tomatensalade en meng alles.
Verdeel de tomatensalade over de borden en leg er 4 boerenbroodjes per persoon bij.