Brie Le Rustique gevuld met “zuiderse smaken”
Pel en snipper de ui. Meng hem met de gedroogde tomaten, de zwarte olijven, de basilicumblaadjes en een scheutje olijfolie. Kruid met peper en zout.
Snijd de brie in het midden door, bestrijk de onderste helft met de vulling en leg de bovenste helft er opnieuw op.
Snijd de brie in punten en serveer die met een salade, op smaak gebracht met olijfolie, balsamicoazijn, peper en zout.
Lijst met ingrediënten
4 pers
- Voorbereiding : 30min
- Cuisson : 10min
- Kaasmoment : Einde van de maaltijd
- Kosten : Budgetvriendelijk
-
- salade 50 gr
- peper 1 snufje
- zout 1 snufje
- olijfolie 1 eetlepel
- basilicum 4 eetlepels
- uien 1
- zwarte olijven zonder pit 25 gr
- gedroogde tomaten 50 gr
- Brie de Caractère Le Rustique 1