I Love Cheese

Brochette met peer, chorizo en En Cas de Caprice

Brochette met peer, chorizo en En Cas de Caprice

Brochette met peer, chorizo en En Cas de Caprice een aperitief Budgetvriendelijk Ingrediënten
  • En Cas de Caprice 1 (150g)
  • Williams peren 4 (400g)
  • Citroensap 1 (5g)
  • Chorizo 10 sneetjes
  • Rozemarijn 1 takje (20g)
  • Houten spiesjes 10
1. Snijd de peren doormidden, verwijder de pitten en snijd ze in dunne reepjes. Besprenkel met citroensap en zet apart.
2. Snijd de En Cas de Caprice in sneetjes.
3. Steek op elk houten spiesje een sneetje En Cas de Caprice met 2 tot 4 reepjes peer en een sneetje chorizo.
4. Versier met een paar takjes rozemarijn en serveer.
Voorbereidingstijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)
Energie (kcal) 153,5 Energie (kJ) 641,6 Vetten (g) 10,3 Verzadigde vetzuren (g) 6,4 Koolhydraten (g) 8,8 Suikers (g) 6,4 Eiwitten (g) 5,7 Voedingsvezels (g) 3,5 Zout (g) 0,6

Brochette met peer, chorizo en En Cas de Caprice

Voorbereiding

  1. Snijd de peren doormidden, verwijder de pitten en snijd ze in dunne reepjes. Besprenkel met citroensap en zet apart.
  2. Snijd de En Cas de Caprice in sneetjes.
  3. Steek op elk houten spiesje een sneetje En Cas de Caprice met 2 tot 4 reepjes peer en een sneetje chorizo.
  4. Versier met een paar takjes rozemarijn en serveer.

Apports nutritionnels

Valeurs nutritionnelles Pour 100g Par portion de 121g
Energie 153,5 185,7
Energie 641,6 776,4
Vetten 10,3 12,5
Verzadigde vetzuren 6,4 7,8
Koolhydraten 8,8 10,6
Suikers 6,4 7,7
Eiwitten 5,7 6,8
Voedingsvezels 3,5 4,2
Zout 0,6 0,7