I Love Cheese

Cake met ham en St Albray

Cake met ham en St Albray

Cake met ham en St Albray een aperitief Budgetvriendelijk Ingrediënten
  • sel 1
  • lait 75 centilitre(s)
  • jambon blanc 3 tranche(s)
  • Saint Albray 120 gramme(s)
  • levure chimique 12 gramme(s)
  • oeuf(s) 3 unité(s)
  • farine 200 gramme(s)
  • beurre 80 gramme(s)
1. Doe twee eierdooiers en een heel ei in een kom.
2. Meng de eieren met de zachte boter. Voeg de bloem, de melk, het zout, de blokjes St Albray en de ham toe.
3. Voeg het bakpoeder toe en klop de eiwitten stijf. Voeg tot slot geleidelijk de eiwitten toe.
4. Zet 1 uur in de oven op 175°C.
Voorbereidingstijd : Kooktijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Cake met ham en St Albray

Voorbereiding

  1. Doe twee eierdooiers en een heel ei in een kom.
  2. Meng de eieren met de zachte boter. Voeg de bloem, de melk, het zout, de blokjes St Albray en de ham toe.
  3. Voeg het bakpoeder toe en klop de eiwitten stijf. Voeg tot slot geleidelijk de eiwitten toe.
  4. Zet 1 uur in de oven op 175°C.