Cake met ham, olijven en Camembert le Rustique
Voorbereiding
- Meng de eieren met de melk tot een omelet. Voeg beetje bij beetje de olie en de mosterd toe.
- Meng de bloem en het bakpoeder eronder. Meng tot een glad deeg en voeg dan de ham, de Camembert Le Rustique, de olijven, de peterselie en de gehakte kruiden toe.
- Giet alles in een cakevorm en bak 30 minuten op 180°C.
Kaas gebruikt
Lijst met ingrediënten
4 pers
- Voorbereiding : 30min
- Cuisson : 60min
- Kaasmoment : een aperitief
- Kosten : Budgetvriendelijk
-
- peterselie 1 bussel(s)
- peper 1 snufje
- mosterd 2 eetlepels
- zout 1 theelepel
- melk 15 cl
- arachideolie 5 cl
- bakpoeder 8 gr
- eieren 5
- bloem 200 gr
- zwarte olijven zonder pit 75 gr
- peper 160 gr
- camembert Le Rustique® 100 gr