I Love Cheese

Caprice des Anges met courgette

Caprice des Anges met courgette

Caprice des Anges met courgette een hoofdgerecht Budgetvriendelijk Ingrediënten
  • versgemalen peper 3 snufjes
  • zout 3 snufjes
  • olijfolie 3 eetlepels
  • rijstazijn 3 eetlepels
  • verse gember 1 theelepel
  • rozepompelmoes 1
  • pijnboompitten 50 gr
  • courgettes 2
  • Caprice des Anges® 1
  • sel
1. Rooster de pijnboompitten 2 minuten in een pan zonder vetstof.
2. Schil de pompelmoes, snij de kwartjes voorzichtig los met een scherp mes en snij de kwartjes in twee.
3. Meng de rijstazijn met zout en peper in een kom, voeg al roerend de olijfolie toe.
4. Was en snij de courgette in fijne reepjes. Doe die samen met de , de pompelmoeskwartjes en de vinaigrette in een kom.
5. Meng en verdeel de salade over 4 borden. Snij de Caprice des Anges in blokjes, strooi die over de salade en dien onmiddellijk op.
Voorbereidingstijd : Kooktijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Caprice des Anges met courgette

Voorbereiding

  1. Rooster de pijnboompitten 2 minuten in een pan zonder vetstof.
  2. Schil de pompelmoes, snij de kwartjes voorzichtig los met een scherp mes en snij de kwartjes in twee.
  3. Meng de rijstazijn met zout en peper in een kom, voeg al roerend de olijfolie toe.
  4. Was en snij de courgette in fijne reepjes. Doe die samen met de , de pompelmoeskwartjes en de vinaigrette in een kom.
  5. Meng en verdeel de salade over 4 borden. Snij de Caprice des Anges in blokjes, strooi die over de salade en dien onmiddellijk op.