I Love Cheese

Croques met pastrami, rode uien en Passendale

Croques met pastrami, rode uien en Passendale

Croques met pastrami, rode uien en Passendale een picknick Budgetvriendelijk Ingrediënten
  • Passendale Caractère 4 tranches
  • boerenbrood 8 sneden
  • pastrami 8 sneden
  • rode uien 2
  • chilipoeder
  • olijfolie 1 eetlepel
  • boter
  • peper en zout
1. Snij de uien fijn en bak ze 1 min in de olie in een pan. Zet een deksel op de pan en laat ze, af en toe roerend, stoven op zacht vuur gedurende 15 min. Kruid met peper en zout en voeg chilipoeder naar eigen smaak toe.
2. Smeer intussen de boterhammen lichtjes in met boter en draai er 4 om. Leg op elk van die 4 boterhammen eerst 2 plakjes pastrami en dan 1 snede Passendale.
3. Verdeel er de uien over, sluit de croques en bak ze aan beide kanten goudbruin in een pan of grilltoestel op middelhoog vuur.
4. Serveer warm met een salade van avocado en tomaten.
Voorbereidingstijd : Kooktijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Croques met pastrami, rode uien en Passendale

Voorbereiding

  1. Snij de uien fijn en bak ze 1 min in de olie in een pan. Zet een deksel op de pan en laat ze, af en toe roerend, stoven op zacht vuur gedurende 15 min. Kruid met peper en zout en voeg chilipoeder naar eigen smaak toe.
  2. Smeer intussen de boterhammen lichtjes in met boter en draai er 4 om. Leg op elk van die 4 boterhammen eerst 2 plakjes pastrami en dan 1 snede Passendale.
  3. Verdeel er de uien over, sluit de croques en bak ze aan beide kanten goudbruin in een pan of grilltoestel op middelhoog vuur.
  4. Serveer warm met een salade van avocado en tomaten.
  • Snij de uien fijn en bak ze 1 min in de olie in een pan. Zet een deksel op de pan en laat ze, af en toe roerend, stoven op zacht vuur gedurende 15 min. Kruid met peper en zout en voeg chilipoeder naar eigen smaak toe.
  • Smeer intussen de boterhammen lichtjes in met boter en draai er 4 om. Leg op elk van die 4 boterhammen eerst 2 plakjes pastrami en dan 1 snede Passendale.
  • Verdeel er de uien over, sluit de croques en bak ze aan beide kanten goudbruin in een pan of grilltoestel op middelhoog vuur.
  • Serveer warm met een salade van avocado en tomaten.