Crumble van lam en havermout met Bûche Chavroux
Schil de wortelen en snij ze in dunne schijfjes. Verwijder de uiteinden en snij de courgettes ook in schijfjes. Breng een pot gezouten water aan de kook, voeg de wortelschijfjes toe en laat die 5 minuten koken. Voeg de tuinbonen toe en laat nog eens 3 minuten koken. Giet de groenten af.
Stoof de courgetteschijfjes intussen 5 minuten op een matig vuur in 20 g boter.
Verwarm de oven voor op 180? (th. 6). Meng de lamsblokjes met de wortelen, courgettes en tuinbonen en doe ze in een ovenschaal.
Meng de havervlokken met de rest van de in blokjes gesneden boter in een kom. Meng tot een zanderig deeg. Voeg de in blokjes gesneden Bûche Chavroux toe en verdeel dit mengsel over de groenten zonder die aan te drukken. Kruid met peper.
Zet 15 minuten in de oven en let erop dat de crumble niet bruin wordt.