I Love Cheese

Fijne taartjes met Caprice des Dieux en paprika’s

Fijne taartjes met Caprice des Dieux en paprika’s

Fijne taartjes met Caprice des Dieux en paprika’s een hoofdgerecht Gemiddeld budget Ingrediënten
  • Vellen brickdeeg 4
  • paprika's (rode en gele) 2
  • Caprice des Dieux® 100 g
  • zonnebloemolie 1 eetlepel
  • peper & zout
1. Verwarm de oven voor op th. 7
2. Snij de paprika's in twee. Verwijder de zaadlijsten. Leg ze 20 à 25 minuten in kokend water zodat de schil makkelijk loskomt. Verwijder de schil. Snij het vruchtvlees in repen.
3. Snij uit elk vel brickdeeg 3 cirkels die een beetje groter zijn dan de individuele vormen (om randjes te bekomen). Gebruik een keukenkwast om één kant van elke deegcirkel te bestrijken met olie. Leg 3 cirkels op elkaar in elke vorm.  Bak ze 5 min tot ze net lichtbruin beginnen te kleuren.
4. Verdeel de paprika's over de taartjes. Kruid met peper en zout.
5. Verwijder de korst van de Caprice des Dieux en snij de kaas fijn. Leg op de paprika's. Giet een scheutje olijfolie op de taartjes.
6.  Bak ze 10 min in de oven op th. 7. Serveer meteen.
Voorbereidingstijd : Kooktijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Fijne taartjes met Caprice des Dieux en paprika’s

Voorbereiding

  1. Verwarm de oven voor op th. 7
  2. Snij de paprika's in twee. Verwijder de zaadlijsten. Leg ze 20 à 25 minuten in kokend water zodat de schil makkelijk loskomt. Verwijder de schil. Snij het vruchtvlees in repen.
  3. Snij uit elk vel brickdeeg 3 cirkels die een beetje groter zijn dan de individuele vormen (om randjes te bekomen). Gebruik een keukenkwast om één kant van elke deegcirkel te bestrijken met olie. Leg 3 cirkels op elkaar in elke vorm.  Bak ze 5 min tot ze net lichtbruin beginnen te kleuren.
  4. Verdeel de paprika's over de taartjes. Kruid met peper en zout.
  5. Verwijder de korst van de Caprice des Dieux en snij de kaas fijn. Leg op de paprika's. Giet een scheutje olijfolie op de taartjes.
  6.  Bak ze 10 min in de oven op th. 7. Serveer meteen.