Fijne taartjes met Caprice des Dieux en paprika’s
Voorbereiding
- Verwarm de oven voor op th. 7
- Snij de paprika's in twee. Verwijder de zaadlijsten. Leg ze 20 à 25 minuten in kokend water zodat de schil makkelijk loskomt. Verwijder de schil. Snij het vruchtvlees in repen.
- Snij uit elk vel brickdeeg 3 cirkels die een beetje groter zijn dan de individuele vormen (om randjes te bekomen). Gebruik een keukenkwast om één kant van elke deegcirkel te bestrijken met olie. Leg 3 cirkels op elkaar in elke vorm. Bak ze 5 min tot ze net lichtbruin beginnen te kleuren.
- Verdeel de paprika's over de taartjes. Kruid met peper en zout.
- Verwijder de korst van de Caprice des Dieux en snij de kaas fijn. Leg op de paprika's. Giet een scheutje olijfolie op de taartjes.
- Bak ze 10 min in de oven op th. 7. Serveer meteen.