Filets van hoevekip met Vieux Pané
Verwarm de oven voor op 180°C (th. 6). Bak de kipfilets in een pan met antiaanbaklaag om geen vetstof te moeten toevoegen, 5 tot 6 minuten aan elke kant op een matig vuur.
Kook intussen de rijst in gezouten kokend water volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Ontpit de tomaten en snij ze in blokjes. Verwijder de korst van de Vieux Pané en snij de kaas in 4 dikke plakken.
Leg de kipfilets in een licht geoliede schotel, bedek elke filet met een plakje Vieux Pané en bestrooi met gehakte peterselie. Zet 8 minuten in de oven.
Doe de gewassen en gedroogde sla in een slakom, voeg de tomatenblokjes toe en kruid met citroensap, olijfolie, gehakte knoflook en een snuifje peper.
Serveer de kipfilets met de salade en een timbaaltje volkorenrijst.