Grieks glaasje met Boursault
Schil de komkommer, snij hem in de lengte doormidden en schraap de zaadjes eruit met een lepeltje. Snij de komkommer in blokjes, doe die in de kom van een mixer samen met de in 8 stukken gesneden Boursault en de koriander. Mix ongeveer 1 minuut op vol vermogen tot een glad mengsel. Kruid met peper en meng onder voortdurend mixen met de olijfolie.
Giet dit mengsel in 4 mooie glaasjes en zet minstens 1 uur in de koelkast.
Bestrooi vlak voor het opdienen met paprikablokjes en gehakte bieslook.
Kaas gebruikt
Lijst met ingrediënten
4 pers
- Voorbereiding : 10min
- Cuisson : 10min
- Kaasmoment : een aperitief
- Kosten : Budgetvriendelijk
-
- komkommer 1
- Boursault 1
- olijfolie 1 eetlepel
- koriander 2 eetlepels
- rode paprika 1 eetlepel
- groene paprika 1 eetlepel
- gele paprika 1 eetlepel
- oranje paprika 1 eetlepel
- bieslook 1 eetlepel
- peper 1 snufje