Groenteparmentier met Bûche Chavroux
Verwarm de oven voor op 210°C (th. 7). Snijd de courgettes in blokjes (zonder die te schillen). Snijd de tomaten in vier, verwijder de pitten en snijd ze in blokjes. Snijd ook de selderij in blokjes. Pel en hak de ui. Pel en hak de knoflookteentjes.
Verwarm de olijfolie in een sauteerpan op een hoog vuur, voeg alle groenten toe en roer om. Voeg de Provençaalse kruiden toe en laat 2 minuten bakken onder regelmatig roeren. Voeg het verkruimelde gehakt toe en laat 4 minuten sudderen onder regelmatig roeren. Doe dit mengsel in een gratinschotel.
Verwijder de korst van de Chavroux en snijd de kaas in kleine blokjes. Voeg deze blokjes bij de puree en meng goed met een houten lepel. Strijk deze puree met geitenkaas over de schotel.
Snijd de resterende Chavroux in plakjes en leg die op de puree. Zet 12 minuten in de oven.