Hartige wafels met Apérifrais Knoflook & Fijne Kruiden
Twee Belgische specialiteiten – wafel en bier – combineren tot een verfrissend aperitiefhapje met Apérifrais Knoflook & Fijne Kruiden? Dat kan! Dit wordt scoren!
Voorbereiding
- Laat de boter smelten.
- Doe de bloem, het bakpoeder en een flinke snuif zout in een kom.
- Voeg het ei, de boter, de melk en het bier toe.
- Klop met een garde tot een glad beslag.
- Laat het beslag minstens 2 uur rusten.
- Giet het in een wafelijzer, bak en laat de wafels afkoelen.
- Snij elke wafel in een vierkant met 4 holtes. Neem voorzichtig een 'wand' tussen 2 holtes weg en leg daar een Apérifrais Knoflook & Fijne Kruiden in. Vul een ander vakje met een kerstomaatje en het laatste met een zilveruitje.