Herfstrolletjes met camembert Coeur de Lion
Laat de 4 mooiste koolbladeren heel en snij de andere in reepjes. Kook de bladeren en de reepjes 2 minuten in kokend water, giet ze af en spoel ze onder koud water. Breng opnieuw water aan de kook, voeg 1 koffielepel grof zout toe en laat de kool nog eens 10 minuten koken.
Schil intussen de appel en snij die in dunne schijfjes. Snij de korst van de camembert en snij de kaas in dikkere plakjes.
Giet de kool af zodra ze gaar is. Leg de bladeren op het werkvlak en leg op elk blad een sneetje gekookte ham en enkele schijfjes appel. Bestrooi met koolreepjes en leg er tot slot de plakjes camembert op. Rol de bladeren op en steek er een houten prikker door zodat de rolletjes niet loskomen. Leg ze op een bord.
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet af. Leg een timbaaltje rijst op elk bord.
Warm de koolrolletjes 2 minuten op in de microgolfoven en serveer ze met de rijst.