Kipreepjes en risotto van sperziebonen met St Môret
Kook de sperziebonen in gezouten water, spoel ze onder koud water en snij ze in stukjes van 1 cm lang. Kruid en bak de kipfilets in geroosterde aardnotenolie. Verwarm het water met de sperziebonen, de St-Môret en de Parmezaanse kaas in een pan, kruid met peper en zout en voeg de dragon toe. Bestrooi de kip met pindanoten en besprenkel met een scheutje geroosterde aardnotenolie.
Lijst met ingrediënten
4 pers
- Voorbereiding : 30min
- Cuisson : 30min
- Kosten :
-
- peper 1 snufje
- zout 1 snufje
- aardnotenolie 5 cl
- water 50 cl
- ongezouten pinda's 80 gr
- dragon 2 eetlepels
- sperziebonen 400 gr
- parmezaanse 100 gr
- kipfilets 4
- St Môret® 150 gr