I Love Cheese

Knapperige vierkantjes met En Cas de Caprice

Knapperige vierkantjes met En Cas de Caprice

Knapperige vierkantjes met En Cas de Caprice een hoofdgerecht Budgetvriendelijk Ingrediënten
  • En Cas de Caprice 4 sneetjes
  • brickdeeg gesneden in vierkanten van 6x6 cm 3 vel(len)
  • gesmolten boter 30 gram
  • peper
  • zout
  • poedersuiker 1 afgestreken eetlepel(s)
  • kaneelpoeder (of vierkruidenpoeder) 1 afgestreken theelepel(s)
  • geroosterde hazelnoten in stukjes gehakt 1 eetlepel(s)
1. Meng de poedersuiker met het kaneelpoeder.
2. Smeer de vierkante stukjes brickdeeg in met gesmolten boter.
3. Kruid met peper en zout en bestrooi met het suikermengsel.
4. Leg de vierkantjes op een plaat en zet ze 2 min onder de grill tot ze goudbruin zijn.
5. Leg 5 vierkantjes op mekaar en leg er voorzichtig een schijfje En Cas de Caprice op.
6. Kruid met peper en zout en bestrooi met de hazelnoten.
7. Om meteen van te genieten!
Voorbereidingstijd : Kooktijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Knapperige vierkantjes met En Cas de Caprice

Voorbereiding

  1. Meng de poedersuiker met het kaneelpoeder.
  2. Smeer de vierkante stukjes brickdeeg in met gesmolten boter.
  3. Kruid met peper en zout en bestrooi met het suikermengsel.
  4. Leg de vierkantjes op een plaat en zet ze 2 min onder de grill tot ze goudbruin zijn.
  5. Leg 5 vierkantjes op mekaar en leg er voorzichtig een schijfje En Cas de Caprice op.
  6. Kruid met peper en zout en bestrooi met de hazelnoten.
  7. Om meteen van te genieten!