Komkommer gazpacho met Caprice des Anges
Voorbereiding
- Schil de komkommers en snij ze grof. Doe ze in de kom van een mixer. Voeg het gepelde en ontkiemde knoflookteentje toe, de helft van de basilicumblaadjes, 180g Caprice des Anges en 10 cl water. Kruid met een beetje peper. Mix 2 minuten tot een gladde soep. Zet in de koelkast.
- Rooster intussen de sneetjes granenbrood (in de broodrooster of onder de ovengrill) en besmeer ze met de rest van de Caprice des Anges. Snij de tomaten in plakjes en leg die op het brood. Bestrooi met enkele blaadjes basilicum.
- Ontpit de paprika's en snij ze in blokjes. Snij het casinobrood in blokjes en bak in olijfolie tot ze lichtjes beginnen te kleuren.
- Schep de koude komkommergazpacho in de diepe borden. Bestrooi met paprikablokjes, croutons en de rest van het basilicum. Serveer met de boterhammen.