Koude vleessalade met maroilles
Verwijder de steel en de pitjes en snij de paprika’s in reepjes. Pel de ui, snij die in dunne plakjes en maak de ringen los. Was en droog de sla, leg die op een groot bord en voeg de paprika en ui toe.
Snij het gebraad in dunne plakjes en verdeel die over de salade. Snij de maroilles in plakjes en voeg ook die toe.
Pel en snipper de sjalotten en doe ze in een kom. Voeg de platte peterselie, zout, peper en azijn toe. Mix met de zonnebloemolie. Overgiet de salade met deze vinaigrette.
Kaas gebruikt
Lijst met ingrediënten
4 pers
- Voorbereiding : 10min
- Cuisson : 10min
- Kaasmoment : een hoofdgerecht
- Kosten : Budgetvriendelijk
-
- Maroilles Fauquet 200 g
- rôti de boeuf 200 gramme(s)
- salade(s) feuille de chêne 1 unité(s)
- poivron(s) jaune(s) 1 unité(s)
- poivron(s) rouge(s) 1 unité(s)
- echalote(s) 3 unité(s)
- vinaigre de vin 2 cuillère(s) à soupe
- huile de tournesol 4 cuillère(s) à soupe
- persil plat 2 cuillère(s) à soupe
- sel fin 1 pincée(s)
- poivre 1 pincée(s)