Lendelapjes à la plancha met saus van Saint Agur
Bestrijk de lendelapjes met een scheutje olijfolie en bak ze op een plaat (een plancha), 2 tot 5 minuten aan elke kant, naar wens.
Meng de gesnipperde ui, de fijne kruiden, de peper en de azijn. Zet aan de kant.
Breng de Crème Légère de Normandie aan de kook met de kalfsfond. Voeg de Saint Agur toe, mix en kruid naar smaak.
Snij de lendelapjes in dikke plakjes. Overgiet met een lepel marinade en serveer met de kaassaus.
Kaas gebruikt
Lijst met ingrediënten
4 pers
- Voorbereiding : 30min
- Cuisson : 10min
- Kaasmoment : een hoofdgerecht
- Kosten : Gemiddeld budget
-
- Saint Agur 100 g
- faux-filets 600 gramme(s)
- huile de tournesol 4 centiliter
- oignon(s) blanc 0
- Crème Légère de Normandie 20 centiliter
- fines herbes ciselées (ciboulette, cerfeuil, estragon) 4 cuillère(s) à soupe
- jus de veau 5 centiliter
- vinaigre de vin 0 cuillère(s) à soupe
- sel
- poivre