I Love Cheese

Lepeltjes met En Cas de Caprice

Lepeltjes met En Cas de Caprice

Lepeltjes met En Cas de Caprice een aperitief Budgetvriendelijk Ingrediënten
  • En Cas de Caprice 1
  • alfalfascheuten. 100 gr
  • rood witloof 1
  • fijngehakte pistachenoten 100 gr
  • balsamicoazijn 2 theelepels
  • hazelnootolie 3 eetlepels
  • zout 1 snufje
  • peper 1 snufje
1. Zet enkele mooie opdienlepeltjes klaar en leg op elk lepeltje een groot blad rood witloof en alfalfascheuten.
2. Maak een vinaigrette met de balsamicoazijn, zout, peper en de hazelnootolie. Besprenkel de scheuten met enkele druppels vinaigrette en leg daarop een sneetje En Cas de Caprice.
3. Bestrooi met enkele fijngehakte pistachenoten.
Voorbereidingstijd : Kooktijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Lepeltjes met En Cas de Caprice

Voorbereiding

  1. Zet enkele mooie opdienlepeltjes klaar en leg op elk lepeltje een groot blad rood witloof en alfalfascheuten.
  2. Maak een vinaigrette met de balsamicoazijn, zout, peper en de hazelnootolie. Besprenkel de scheuten met enkele druppels vinaigrette en leg daarop een sneetje En Cas de Caprice.
  3. Bestrooi met enkele fijngehakte pistachenoten.