Medaillons van filet mignon en risotto met Chamois d’Or
Verwarm de oven voor op 180°C (th. 6). Pel en hak de ui. Verwarm 1 eetlepel olijfolie in een sauteerpan, voeg de ui toe en laat die 2 minuten slinken. Laat de pan op het vuur staan, meng de rijst onder de ui en giet er de droge witte wijn en de bouillon bij. Dek af en laat 20 minuten koken op een zacht vuurtje (voeg tijdens het koken indien nodig wat water toe).
Snij intussen de filet mignon in 8 medaillons. Bak die in de pan, met de resterende eetlepel olijfolie, 5 à 6 min aan elke kant.
Leg de medaillons in een ovenschaal. Snij de tomaten in plakjes. Leg op elk medaillon een plakje tomaat. Verwijder de korst van de de Chamois d’Or en snij de kaas in 8 plakjes (zorg dat je ongeveer een derde overhoudt). Leg ook de plakjes kaas op de medaillons, kruid met peper en zet ze 4 minuten in de oven.
Als de risotto klaar is, voeg dan de resterende, in blokjes gesneden Chamois d’Or toe. Meng voorzichtig tot de kaas begint te smelten. Leg 2 medaillons op elk bord en dien onmiddellijk op met een portie risotto.