Mediterrane kroketten van Camembert Coeur de Lion
Hak de kruiden fijn.
Snij de camembert in blokjes van 2 cm.
Klop de eieren op met de olijfolie, kruid met peper en zout.
Meng de specerijen en de fijngehakte kruiden onder het paneermeel.
Paneer de kroketten: wentel de blokjes camembert eerst in de bloem en schud de overtollige bloem eraf. Haal de blokjes daarna door de losgeklopte eieren en rol ze dan in het kruidige paneermeel. Rol ze een tweede keer door het paneermeel. Frituur de kroketten in hete olie tot ze mooi goudgeel kleuren. Laat ze uitlekken op keukenpapier.
Kaas gebruikt
Lijst met ingrediënten
4 pers
- Voorbereiding : 30min
- Cuisson : 10min
- Kaasmoment : een aperitief
- Kosten : Budgetvriendelijk
-
- Camembert Cœur de Lion 1
- paneermeel 250 gr
- bloem 100 gr
- eieren 3
- olijfolie 1 eetlepel
- koriander 3 eetlepels
- munt 3 eetlepels
- komijn 1 theelepel
- paprika 1 theelepel
- frituurolie 1 l
- sla 1