Mini-sandwiches van aardappelen met Chaumes en Grisonvlees
Voorbereiding
- Kook de aardappelen in de schil gaar op een manier naar keuze. Laat ze even afkoelen.
- Verwarm de oven op stand 6 of 180° C.
- Snij de Chaumes in kleine, dikke sneetjes. Snij de aardappelen in schijven van ongeveer ½ cm. Leg op de helft van de aardappelschijven eerst een dubbelgevouwen sneetje Grisonvlees, dan een plak Chaumes en eindig met een aardappelschijf.
- Hou de gemaakte sandwiches samen met een tandenstoker.
- Snij de aardappelen in schijven van ongeveer 1/2 cm. Leg vervolgens op de helft van de aardappelschijven een dubbelgevouwen sneetje Grisonvlees en een sneetje Chaumes.
- Sluit af met een aardappelschijfje en gebruik een tandenstoker om de sandwiches samen te houden.
- Serveer warm als aperitiefhapje of als voorgerecht met salade en augurken.