I Love Cheese

Mini-sandwiches van aardappelen met Chaumes en Grisonvlees

Mini-sandwiches van aardappelen met Chaumes en Grisonvlees

Mini-sandwiches van aardappelen met Chaumes en Grisonvlees een aperitief Gemiddeld budget Ingrediënten
  • Sneetjes Chaumes 4
  • Aardappelen 4 unit(s)
  • Grisonvlees 12 kleine snijden
  • peper 1 unit(s)
1. Kook de aardappelen in de schil gaar op een manier naar keuze. Laat ze even afkoelen.
2. Verwarm de oven op stand 6 of 180° C.
3. Snij de Chaumes in kleine, dikke sneetjes. Snij de aardappelen in schijven van ongeveer ½ cm. Leg op de helft van de aardappelschijven eerst een dubbelgevouwen sneetje Grisonvlees, dan een plak Chaumes en eindig met een aardappelschijf.
4. Hou de gemaakte sandwiches samen met een tandenstoker.
5. Snij de aardappelen in schijven van ongeveer 1/2 cm. Leg vervolgens op de helft van de aardappelschijven een dubbelgevouwen sneetje Grisonvlees en een sneetje Chaumes.
6. Sluit af met een aardappelschijfje en gebruik een tandenstoker om de sandwiches samen te houden.
7. Serveer warm als aperitiefhapje of als voorgerecht met salade en augurken.
Voorbereidingstijd : Kooktijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Mini-sandwiches van aardappelen met Chaumes en Grisonvlees

Voorbereiding

  1. Kook de aardappelen in de schil gaar op een manier naar keuze. Laat ze even afkoelen.
  2. Verwarm de oven op stand 6 of 180° C.
  3. Snij de Chaumes in kleine, dikke sneetjes. Snij de aardappelen in schijven van ongeveer ½ cm. Leg op de helft van de aardappelschijven eerst een dubbelgevouwen sneetje Grisonvlees, dan een plak Chaumes en eindig met een aardappelschijf.
  4. Hou de gemaakte sandwiches samen met een tandenstoker.
  5. Snij de aardappelen in schijven van ongeveer 1/2 cm. Leg vervolgens op de helft van de aardappelschijven een dubbelgevouwen sneetje Grisonvlees en een sneetje Chaumes.
  6. Sluit af met een aardappelschijfje en gebruik een tandenstoker om de sandwiches samen te houden.
  7. Serveer warm als aperitiefhapje of als voorgerecht met salade en augurken.