I Love Cheese

Minitaartjes met Chavroux en kersenjam

Minitaartjes met Chavroux en kersenjam

Minitaartjes met Chavroux en kersenjam een aperitief Budgetvriendelijk Ingrediënten
  • bûche Chavroux 1
  • kersenjam 60 g
  • ei 1
  • geschaafde amandelen
  • peper
  • verse tijm
  • lapjes bladerdeeg 2 vierkante
1. Vwarm de oven voor op t. 6 - 180 °C.
2. Snijd de lapjes bladerdeeg in vier. Bekleed de grilplaat van de oven met bakpapier en leg de vierkantjes bladerdeeg er op. Strijk de randen in met geklopt ei en verdeel 1 koffielepel kersenjam over elk vierkantje.
3. Verwijder de korst van de uiteinden van de bûche Chavroux en snijd hem in 8 plakjes. Schik deze op de bladerdeegjes, strooi er peper over, een beetje vers geplukte tijm en bestrooi met de geschaafde amandelen.
4. Laat ongeveer 10 min. goudbruin kleuren in de oven.
5. Even laten afkoelen voor het serveren.
Voorbereidingstijd : Kooktijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Minitaartjes met Chavroux en kersenjam

Voorbereiding

  1. Vwarm de oven voor op t. 6 - 180 °C.
  2. Snijd de lapjes bladerdeeg in vier. Bekleed de grilplaat van de oven met bakpapier en leg de vierkantjes bladerdeeg er op. Strijk de randen in met geklopt ei en verdeel 1 koffielepel kersenjam over elk vierkantje.
  3. Verwijder de korst van de uiteinden van de bûche Chavroux en snijd hem in 8 plakjes. Schik deze op de bladerdeegjes, strooi er peper over, een beetje vers geplukte tijm en bestrooi met de geschaafde amandelen.
  4. Laat ongeveer 10 min. goudbruin kleuren in de oven.
  5. Even laten afkoelen voor het serveren.

Tip:

Ook erg lekker met vijgen- of ananasjam.