I Love Cheese

Panini met Passendale, tomaten en gerookte zalm

Panini met Passendale, tomaten en gerookte zalm

Panini met Passendale, tomaten en gerookte zalm een picknick Gemiddeld budget Ingrediënten
  • Passendale Classic 3 sneetjes
  • Voorgebakken stokbroden (150g) 2
  • Gerookte zalm 2 grote sneden
  • tomaten 2
  • Bieslook
  • Olijfolie
1. Snij de stokbroden middendoor en rooster de binnenkanten in de grillpan of in een paninigrill (opengeklapt).
2. Beleg de onderkanten met gerookte zalm. Bedek met plakjes tomaten, leg er dan de dubbelgevouwen sneetjes Passendale op (1,5 snede per panini).
3. Bestrooi met gehakte bieslook en leg er de bovenkanten op. Smeer de stokborden lichtjes in met olie en gril ze enkele minuten aan beide kanten in de grillpan of paninigrill.
4. Serveer warm.
Voorbereidingstijd : Kooktijd : Totale tijd : Hoeveelheid: 1 taart (4 personen)

Panini met Passendale, tomaten en gerookte zalm

Voorbereiding

  1. Snij de stokbroden middendoor en rooster de binnenkanten in de grillpan of in een paninigrill (opengeklapt).
  2. Beleg de onderkanten met gerookte zalm. Bedek met plakjes tomaten, leg er dan de dubbelgevouwen sneetjes Passendale op (1,5 snede per panini).
  3. Bestrooi met gehakte bieslook en leg er de bovenkanten op. Smeer de stokborden lichtjes in met olie en gril ze enkele minuten aan beide kanten in de grillpan of paninigrill.
  4. Serveer warm.
  • Snij de stokbroden middendoor en rooster de binnenkanten in de grillpan of in een paninigrill (opengeklapt).
  • Beleg de onderkanten met gerookte zalm. Bedek met plakjes tomaten, leg er dan de dubbelgevouwen sneetjes Passendale op (1,5 snede per panini).
  • Bestrooi met gehakte bieslook en leg er de bovenkanten op. Smeer de stokborden lichtjes in met olie en gril ze enkele minuten aan beide kanten in de grillpan of paninigrill.
  • Serveer warm.

Tip : Als je een grillpan gebruikt, leg dan een zwaar bord op de panini om ze plat te drukken.