Puntzakje van filodeeg met Apérifrais Knoflook & Fijne Kruiden
In België eten ze puntzakken met frietjes … En vandaag eten we puntzakjes van filodeeg! Deze verfrissende hoorntjes met Apérifrais Knoflook & Fijne Kruiden zullen indruk maken op vrienden en familie!
Voorbereiding
- Snij de vellen filodeeg in 4. Snij elk driehoekje nog eens door om driehoekjes met een hoogte van 7 cm te krijgen.
- Bestrijk met boter en rol op tot een puntzakje. Steek er aluminiumfolie in om ze mooi in vorm te houden.
- Leg de puntzakjes op een met bakpapier beklede bakplaat. De naad ligt naar onder.
- Schuif ze voor 10 minuten in een voorverwarmde oven van 180 °C.
- Snij de venkel en komkommer ondertussen in heel kleine blokjes. Vermeng, doe er de pijnboompitten bij en breng op smaak met peper en een straaltje citroensap.
- Vul de puntzakjes vlak voor het serveren met de groenten en leg er tot slot een Apérifrais Knoflook & Fijne Kruiden op.